Bus_ak18 bukety26 Allah yazdırdı diyelim 🙈1.5 senedir bekleynce canım 😐 inşallah vardır. Zaten hemen doktora koşmam ama bu habere ihtiyacım var.
bukety26 Evet bende onu diyecektim 🙈 hayırlısı olsun canım geçte olsa vardır rabbimin bildiği , sen gene de bekle psikolojinin etkilenmesini istemiyorum
Bus_ak18 bukety26 haklısın aslında canım ama 8 şubatta yaptığımda sipsilikti yukarı attım resmi. 3 gün sonra böle çıkınca tutamadım kendimi.
Bus_ak18 Hapyannecik ayyy haklısın canım konuştuk unutkanım ben. Vardır rabbimin bi bildiği demekki sınanma zamanndayım😞
svmlanne Bus_ak18 canım hevesini kırmak istemem ama adetinin geçmesini bekle doğru sonuç için adetten önce hamile olsan bile silik gösteriyor Ovulasyon testi yani bende öyleydi ve bi çok kişide. Belki de ikinci kez yumurtluyosundur 🤷🏻♀️
Bus_ak18 svmlanne canım 2. Kez yumurtlayablrm ona bsy demiyorum zaten değerlendrcem inşallah da. https://i.imgyukle.com/2020/02/11/n598MR.jpg 8 şubatta böleydi silikti yani
svmlanne Bus_ak18 ilk yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmesini bekle o gün adet olman lazım olmazsan tekrar test yap gebelik testi de yapsan çıkar. İnşallah vardır çıkar 🤲🏻🤲🏻
MineKadir Kızlar buda benim ovulasyon değerlendirmenizi istiyorum lutfen. lutfenhttps://imgyukle.com/i/n5zxIj
Bus_ak18 svmlanne canım yumurtlama gününü sayacakmıyım? 28 29 ocak yumurtlama oldu ilk günü sayıyosak bugün 15. Gün oluyo zaten
Bus_ak18 Annesed ayyy bende kendimi o kadarai sık burda buluyorum ki şöyle hamileyim die post açıp başınızı şişirmeyi çok isterim🤗🙈
Eda91- Bus_ak18 büyük ihtimal hamilesin. Bende hamileliğimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim adetime son iki gün kala yapmıştım kontrol çizgisinden daha kötüsü benimki tabi. Sen yarın testi tekrarla fotoğrafı yenile bir bakalım
Bus_ak18 Eda91- eşime test al dedim bulablrse onu yaparım canım. C kadar koyu değil evet ama 8 şubatta sipsilikti. Tekrar yumurtlama olablrmi aklım almıyo. Yumurtlama günüm 28 29 ocaktı
Bus_ak18 Tgcycl 2. Kez yumurtlama olablrmi canım ya adete 3 gün var 😞 testi al dedim ama eşim bulablrmi bilmiyorum
svmlanne Bus_ak18 eğer öyleyse adet olman gerekiyordu bence hemen bi gebelik testi yap sonucu da paylaş inşallah vardır🤲🏻🤲🏻 Bak benimde yumurtlama tarihim 18ekimdi 1 Kasım’da hamile olduğumu öğrendim idrar testinde anında çıkmıştı bende
Elifcek Bus_ak18 bence gebeysen hamilelik testinde çıkar benim 12. Gün öğrenmiştim gebe olduğumu yumurtlama gününden sonra 12. Gün testte pozitif çıkmıştı 🤗
Eda91- Bus_ak18 göğüs hassasiyetinin yanımda bende çok fazla uyku hali olmuştu. Şüpheye düşüren bu uyku hali ve göğüs hassasiyeti olmuştu. Daha sonrasında ovulasyonla öğrenmiş, kanda baktıracaksa resmileştirmiştim. Darısı senin başına 😊
Ebaki Bus_ak18 ayy kız sen kesin hamilesin hesapla bak 28 inden 14 gün ekleyince adet günün bugün oluyo şaşkın Rabbim inşallah sag salim Kucagına almayı nasip eder ya cok sevindim Bn cünkü adet günün senin bugun 😇😇😇🤲🤲
Bus_ak18 svmlanne 31 yada 32 günde adet oluyorum canım senin dediğin 28 günlük adette sanırım. Umarım vardır bende de🤲 tesekkür ederim yardımın için
svmlanne Bus_ak18 hayır bak bende pko vardı bende 34-36 günde bir adet oluyordum 28 günde olmuyodum benimki düzensiz olduğu halde yumurtalamadan 15gün sonra hamile olduğumu öğrendim hemen test yap bence