Bus_ak18 Aysenur41 eşim kan verdirmez canım önceki aylardan dolayı. Ama testi bi alayım hele. İnşallah vardır
Bus_ak18 Violetta dün gece değerlendirdik canım. Öğlen testi yapcam çıkmazsa silikde olsa demekki yumurtlamadır dicem. Ama adete 2 gün kaldı daha doğrusu bugun yada yarın olmam lazım
Aysenur41 Bus_ak18 öncekileri bilmediğim için cnm. O zaman gebelik testi al paran varsa erken gebelikte al Bitanede normal al.2 tane al.
Bus_ak18 Furelcag 🤣🤣 kız bana kalsa sabah ilk ışıkta giderimde şimdi eşimle birbirimize gireriz. Başka zaman 8de kalkan adam izin günü die bugun bu saati etti. Çatlycm 🙈
Bus_ak18 Violetta 🤣🤣🤣 sanki 1.5 senedir çocuk isteyen o değil ha. Dünde hiç sevinmedi. Hep testi yaptık ve peşinden adet oldum 😐 şuan adetlik belirtim yok ama karnım şiş değil
Violetta Bus_ak18 dediğim gibi hevesi kırılmış ya hep o yüzden erken heveslenmek istememiştir. O da haklı napsın
Cerenveysel Bus_ak18 ben adetime 4 gün kala öğrendim hamille olduğumu kuzum hemde çok hafif bir silik vardı Dua et ama bence sen hamilesin rabbim gönlüne göre versin
Sevdiss_17 Bus_ak18 vallaha yakin olsan bende bir suru var adette oldum verirdim sana hanginilde yasiyosun
Bus_ak18 Violetta eşim bugun evde olmasaydı ona söylemeden ilk ışıkta gitcektim ama şansa bugun izinli😐
Bus_ak18 Cerenveysel aminnn kuzum inşallahh. Kopkoyu valla yumurtlamadan sa koyu. 2. Kez yumurtlama değilse 🤗
Sevdiss_17 Violetta vallaha ben 4 aydir deniyorum artik eczanelerden cekinir oldum aldim 20 li internetten canim sikıldıkca bi test yapiyorum 😂😂
Bus_ak18 Sevdiss_17 kız işte yakında eczane ver artk akraba olduk test ala ala utanıyorum. Bide düşün evimizin yanına taşıyacak ecza dükkanını 🤣🤣 e sen daha gebe değilmisin dese öl bit
Violetta Sevdiss_17 Ben daha yeni başlıcam bu ay bakalım bende senin gibi olurum büyük ihtimalle 😂 allah en kısa zamanda nasip eder inşallah. 4 aylık evliyim ama çok içime düştü bebek özlemi 😊
Zhrnz Bus_ak18 canim yumurtlamadan 16 gun gecmisti testte cikti.adetimede.3 gun vardi istersen genede bi gebelik testi yaptir bugunude degerlendir Rabbim gonlune gore versin insallah 🙌🤗