Bus_ak18 Ecmelbeyza kız ondan sonra inanki silişleşti 8 şubatta 😅 ama tek gebe olayımda sen haklı çık dünden razıyım
Ecmelbeyza Bus_ak18 ya bak tribe girdim şimdi hayal kırıklığı da kötü tabiki ama benimki naçizane şüphe konuşuyoz işte 😊🥰
Ecmelbeyza Bus_ak18 bence çevrene eşine çaktırma hiç umut verme yokmuş bişey gibi davran yıpratıcı oluyor çünkü . Çıkarsa ne alaaaa . Çıkmazsa da yola devam napcaz . Olana kadar 💕
Bus_ak18 Ecmelbeyza eşimden baska kmseye söylemem zaten canım. Daha önceknde herkes öğrendi hemen düştü nazara geldim çekemeyen çok oldu
Bhralsnck Bus_ak18 1 Aydan iki kere yumurtlama yazabilirsin bende öyle oldum 2. Yumurtlama da bebeğim tutmus canım devam et birlikteliğe bırakma sakkn testleride devam et ailik olana kadar
Bus_ak18 Bhralsnck 2 kere olabiliyo kuzum biliyorum ama normal adet tarihim 31 32 gün. Ve bugun 30. Gündeyim adete 2 gün var olablirmi bilmiyorum
mercidabik bence kesin hamilesin. birebir bu şekilde hamile oldugumu öğrendim. aynı test aynı görüntü
Bhralsnck Bus_ak18 olabilir canım sürekli değişkenlik gösteren bir durum bu ama sen gene icin rahat etmesi icin adet günün bekle test yap. Ama bence değerlendir bu günlerdir boş geçme derim ben
Nursubasi Bus_ak18 zaten ilk zamanlar en belirgin belirti bunlar oluyor bence yarın kan vermelisin yumurtşlamanın üzerinden 14 gün geçmiiş zaten çıkar kanda 🙈🤲🏻
Bus_ak18 Nursubasi yarın olsunda hemen lh yapcam öğlende hcg alırım sonra baktık çıktı eşimde ikna olursa hoop hastane🙈🙈 eşim daha önceki düşükten sonra paranoya olduda doktora gidince düşecek sanıyor😐
Bus_ak18 Bhralsnck bugun değerlendirdim zaten canım ama sanki rahmim aşağıda gibi nasıl anlatym adet yaklasıca birlikte olunca agrı olurya öyle oldu. Sabaha tekrar mı yapmalıyım yani yapablr miyim bilmiyorum 😞
Nursubasi Bus_ak18 benimkide aynı ultrasona girmemi istemiyor 😂 ilk gebeliğimde kalp durmasıyla kürtaj olmuştum şuan 9 haftalığım yarın doktor kontrolum var umarım herşey yolundadır cok tedirginim
Bus_ak18 Nursubasi umarımm yolundadır kuzum o duyguyu bilirim 😪 bende her adette o hayal kırıklıgını yaşayp sonra bidaha çocuk mocuk yapmycm ddm ama sonuc yapıitm
Nursubasi Bus_ak18 okadar paronayak oldumki yine kalbi durcak diye çok korkuyorum her doktora gitmemds kötü birşey diycek gibi hissediyorum 😞
Bus_ak18 Nursubasi aklına kötü seyler getirme kuzum onlar şeytanın vesvesesi. Elini karnına koy dualar oku. Bende bu ay meryem suresine niyet ettim 41 meryem arastır oku istersen. Mealini oku çok etkilenirsin😪💙
Nursubasi Bus_ak18 okuyayım inşallah canım hergün birşeyler okuyorum zaten umarım sağlıcakla doğar kuzucum