Beyzacakar Kızlar doğumu hızlandırmak için napmak gerekiyor tarçınlı su diye duydum onu içmeye başladım bugün. Sizin bildiğiniz bir yöntem varmı 😔 yoksa sezeryan olabilir ama sezeryan istemiyorum lütfen bi bilginiz varsa yardımcı olun😔
Melike3777 Beyzacakar hurmayı çok öneriyorlar canım bide meryem ana otunu merdiven in çık bol bol kuzum
DilekH Beyzacakar tatlım bende senin gibiyim. Doktoruma sordum ne yiyim ne içim diye olacağı varsa oluyor dedi . yürüyorum çömeliyorum squat yapıyorum yok bacım hiç birşey değişmiyor açılmam bile yok
Beyzacakar Oznur69 aynen benimde son 7 gün pazartesi gelin hala bişey yoksa sezeryan için gün verelim dedi. O zamana kadar bişeyler yapmam lazımm
gezentianne Beyzacakar Yani son 7 de neden sezaryen diyor hemen anlamıyorm benm de son 7 ama doktpr tıpta hamilelik 41-42 haftadır diyor. 40 küsür 41 küsürde dogum yapan o kdar kişi varken neden hemen ugrasmamak için sezaryen diyorlar anlamıyorm
gezentianne Beyzacakar Sancı anında bile girebiliyor bebekler kanala. ilk bebekte bu hafta girmemesi normal anladgm kadarıyla 38+6 sınız acele etmeyin sakin olun bi
Oznur69 Beyzacakar birde bebek hareketleri azaldı mı fark ettiniz mi bugun benım bebeğim cok az hareket etti
Beyzacakar Beyzacakar yok fark etmedim her zaman ki gibi ama hateketi az ise muhakkak doktorunla görüş beni doktorum her gidişimde bu konuda uyarıyor. İhmal etme canım
Beyzacakar gezentianne çünkü son 1 buçuk haftadır kilo alımı ve boy uzaması durdu gelişimini tamamlamış olabilir bir hafta daha bekleyelim hala bi ilerleme yoksa içerde durmasının anlamı yok gelişimini tamamladıysa dedi