Pelin877809 Bsra1998_ benim bildiğim beta düşükse silik olurmuş. Daha çok yeni gebelik hayırlı olsun.
Annesed Bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim 11 ocak akşamı kanamam başlamıştı şuan hala olmadım 5 6 gun once dayanamayip kan verdim sıfırdı 🤷♀️ ama adetten önce çıkmayıp adetten sonra pozitif görenler olmuş insan umutlanıyo 🙏
Ayse_okyel Pelin877809 ben barım her ay olduğu gibi 😂 benim yumurtlama oldu mu olmadı mı bilmiyorum valla eşime gün doğdu geliyor gidiyor İHH istediği gibi herşey 😂 inşallah rabbim bu ay tamam der 🤗
AyaYlmazYldrm Pelin877809 hamilenin duasi cikar ya allahimm tum yavru isteyenlere evlat ver yarabbim kimsenin kucagini bos birakma allahim inanin bn hep dua ediyorum evlat isteyenlere
BegumIscanTunc Pelin877809 inşallah rabbim nasip kısmet ederse tedavim martta biticek ve hemen bebek çalışmalarına başlamayı düşünüyorum 2 kez hüzün ve umutsuzluk yaşadım rabbim bu sefer sağlıklı nasip eder
Siibeell Pelin877809 bende sürekli yumurtlama döneminde deniyodum ama baktım olacagı yok aman onunlamı ugrascam dedim adetimin bittigi gün yıkanıp o gün ilişkiye girmiştik ve o gün hamile kalmışım yumurtlama gününüde çok fazla kafaya takmamak gerekiyo :)
Pelin877809 Siibeell bende senin dediğin gün denedim umarım olur. İlişkiden kaç gün sonra öğrendiniz. Benim 1 şubat son reglim o günden beri 3 kez denedik Bugün test aldım olumsuzdu. Ya hamile değilim ya çok erken.
Siibeell Pelin877809 çok çok erken test yapmışsınız benim adetim 1 gün gecikmişti ve testte çok silik bi şekilde çıkmıştı şuan için ögrenmeniz mümkün değil
AyaYlmazYldrm Pelin877809 cok erken hemde cok bnce en erken 25 subata kadsr bekleyin v3 aklinizda bebek olmadan calismalara devam edin😊