Zeynep1307 Serenty canım doktorumun oraya gidecek olması üzerine özellikle görüşmeye gittim sabah bölümdeki yetkili kadından tek tek detaylı fiyat aldım aldığım listeyi aynen yazdım 😇 hatta şöyle bir durumda eğer memursanız ve bazi sendikalara üyeliğiniz varsa fiyatlar 250-500 tl arası biraz daha düşüyor . Mesela ben o indirimdende yararlanacağım gibi 😊
Serenty Zeynep1307 işte bende diyorum görüştüm kadın doğum katında bu ücretler ile ilgili birimdeki bir bayanla .bize hiç böyle açıklama yapmadı.neyse haftaya gitcez nasıl olsa tekrar sorarim.doktorlar arası farkda oluyor bazen öyle biseyler mi var acaba şuan aklıma geldi
Bsrlmnemr Kızlar çekirge doruk hastanesi hakkında bilgisi olan var mı? Bizim daha çok yeni o sebeple hiç sormadım ama merak ettim şmdi.. Gerçi doktorum pembe&mavi, jimer ve çekirge dorukta doğum yaptırıyor ama çekirge doruğu tercih ederim diye düşünüyorum
Serenty Zeynep1307 Aralık ayında konuştuk 2020 fiyatıni söyledi güya.hatta arkadaşim kas.ayinda 2750 ye doğum yaptı bende dedim kendimce ne kadar zam yapmışlar.ne garip hastane herkese baska fiyatmi veriyorlar
Hira17 Zeynep1307 yok canım değil şu anda oda hamile ama ben karıştırıyor olabilirim onunda bir arkisi benim doktora gidiyordu da ismide Zeynep acabamı dedim
Zeynep1307 Serenty bikaç kişi daha başka bişey söylerse bende herkese farklı fiyat kanısına varacağım 🤔
Zeynep1307 Serenty ama bana doktor adı sormadı bile 😳 ben doğum ücretlerinizi öğrenmeye geldim dedim . Benim görüştüğüm kişi giriş katta hasta yatış çıkış bölümlerinin olduğu kısımda sevilcan hanım diye biriydi direk ona yönlendirdiler. Doğum katı alt katta dedi hatta organızasyon işleri için orda görüşebilirsiniz diye bilgi verdi canım 😊
Aslannkurt Bende bursada arıyorum 32.haftadayım adana da olacaktı doğum gidemedim bursadan araştırma yapıyorum bursayı bilmiyorum hastaneler hakkında bilgim yok ceylan hastanesini söylediler orası nasıl acaba inşallah kabul ederler beni
Zeynep1307 Aslannkurt ceylan hastanesini tercih etme yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane tercih et ceylan da da var ama çok faal değil onlar içinde makul fiyatlı ve doğum konusunda rahat edeceğin çekirge doruk hastanesi
mucizem_benim Sinemneset 2020 yıl dogum ucreti nasil cnm bilgin var mı oda susleme fotograf dahil mi haric mi
Sinemneset mucizem_benim bunlae 2020 geçen sordum dahil hepsi fotoğraf kuaför oda süsleme 28.haftada erken ödeme indirimi oluyor
diligecmisinsan Kızlar bende yıldırım doruğa gidiyorum doktorum harun şimşek ve asiiriii memnunum. Doğum fiyatida normali 2200 du sanırım sezeryan 2500