Zeynep1307 Arkadaşlar bursada ki özel hastanelerdeki doğum fiyatları ile ilgili bilgisi olan var mıı 😳 çokkk önemli özellikle bursa mesicalpark ile ilgili bilgisi olan yardımcı olursa çokk sevinirimm ☺️
Sinemneset Zeynep1307 doruk Şeyma doğan 2400 normal 2700 sezeryan erken ödeyince indirim var ama kuaför oda süslemesi fotoğraf dahil
Hira17 Zeynep1307 Medical parkı bende çok merak ediyorum bu haftada doğumum olmazsa doktorum oraya geçiyor
hemsireanaa Sinemneset canım o konseptler fiyata dahil değil mi ? Ben dahil diye biliyorum kuzenim o şekilde doğum yapmıştı çünkü ama fiyatını hatırlamıyorum
mucizem_benim Sinemneset 2020 yıl dogum ucreti nasil cnm bilgin var mı oda susleme fotograf dahil mi haric mi
Zeynep1307 Hira17 benimde doktorum oraya geçiyor haftaya aynı doktor mu acaba 🤔 sibel özsoy mu yoksa doktorunuz benimde araştırmam merakım o yuzden
Hira17 Zeynep1307 evet Sibel hanım benimde doktorum hastahane hastahane geziyoruz beraber 😂😂Ama çok seviyorum
Hira17 Zeynep1307 siz ne zaman gittiniz en son muayeneye bu haftada geçebilirim diyordu ama gerçi kontrol günüme az kaldı kaç haftalıksınız
Zeynep1307 Hira17 aynen canım bende öyle 22. Haftamdayım bende iletişimini ilgisini çok sevdiğim için bırakmak istemiyorum.Bugun görüştük öğlenden sonra haftaya orda başlıyorum dedi kesin bende doğum maliyeti ne olur diye düşünüyorum 🤔
Ecrinbzkrt Yıldırım doruktakı dogumların ucretını bılen varmı ücretleri sabit mi 2020 yoksa her doktor farklı ucretmı verıyor arkadaslar bılgısı olan?
Zeynep15-87 Ecrinbzkrt canım bende oraya gıdıyoruz Kemal korogluna Mart’a kadar olan doğumlar 2019 fıyatları gecerli Mart’tan sonra 2020 fiyatları
Ayfer1992 Ecrinbzkrt Bende yildirim dorukta Fatoş hanima gidiyorum sanirim bazi doktorlarin ucreti farkli bizim doktor icin 2400 normal 2700 sezeryan dediler erken odeme de fiyatta yardimci oluyorlar ama
Sinemneset Dibeee ben çok memnunum cep numarası var ama henüz hiç ulaşma ihtiyacı duymadım yeni 12 haftaya girdik ikili test için gittik bir kaç gün önce gerçekten iyi bir doktor
Dibeee Sinemneset fiyatı cok uygunmus bende 20 haftalıgım 2. Gebeliğim sezeryan olcak ama degistirme ye korkuyorumm
Sinemneset Dibeee siz kime gidiyorsunuz fiyatı ne kadar bide 28.haftaya kadar ödeme yapılırsa indirim de oluyor baya fark ediyor galiba
Hira17 Zeynep1307 anladım canım sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah babada geçen hafta demişti de yetişirse bu hafta için oraya kontrole gelirsin yetişmezse Buraya dedi demekki haftaya kalmış artık perşembe günü görüşücem yine valla onu bende merak ediyorum son haftalardayım çünkü
Mamashark Zeynep1307 Ben de Sibel Özsoy’a gidiyorum bilmiyordum 🙄 benim de yarın randevum vardı muhtemelen dorukta ki son kontrol olucak o zaman 🤦🏼♀️
Zeynep1307 Hira17 amin canımmm 🙏🏻 Eğer medicalparkta doğumun gerçekleşirse kendini toparladığında hizmetle doğumla ilgili beni bilgilendirirsen çokk sevinirim canım 🙏🏻🙏🏻😇
Dibeee Sinemneset jimer Nuray hanıma gidiyorum 5 bindi dogum 6000 yaptılar degistirsemmi cok kararsızım bir türlü karar veremedim korkuyorum ikinci dogum olcagı İcin peki muane ücreti nedir??
hkurt Dibeee ben de Nuray hanıma gidiyorum çok memnunum .. 6000_7000 değişiyormuş ayrıca bişey çıkarsa da ekstra .. çok pahalı geliyor bana da … Son zamanlara doğru doruk a geçmeyi düşünüyorum .. Nuray hanima da çok ayıp olacak ama yarı yarıya fark var …
Zeynep1307 Hira17 canım ben medicalparkla görüştüm fiyatları öğrendim 💃🏻💃🏻 Diğer arkadaşlara da bilgilendirme olsun 😉 normal doğum 1gece yatışlı 3500 eğer epidural istersen +500 zorunlu sezeryan 2 gece yatışlı 4250 isteğe bağlı sezeryan 5500 merak eden arkadaşların bilgisine 😇😉