Alyaannesi Kızlar merhaba 33 haftalık hamileyim. Hazırlıklarınız ne durumda kıyafetler yıkandımı ben daha yıkayamadım :)
Hiler10 Alyaannesi 34 olduk bugun hayırlısı ile gelsinler Cuma günü memlekete gideceğim orda olacak Doğum Allah izin verirse bakalım bekliyoruz heyecan korku hepsi bir arada daha oğlum Doğum pozisyonu almamıştı bakalım gidince görcez neler değişti
Fidan3594 Alyaannesi 33+5 olduk çalıştığım için henüz hazırlayamadım 🤭 haftaya nasipse izine çıktığımda yapacağım
Haticerkan Alyaannesi 34 cü haftadayım dün yıkadım canım ütülemedim daha ütüleyip çanta hazirlicam sende başla artık geç olmasın kafan rahat oluyo
Meron Alyaannesi ben 34 haftalık oldum bugün kıyafetler yıkandı ütülendi alışverişi yapıldı odası hazır çantamız hazır kızımızı bekliyoruz artık erken gelebilir dedi doktorumuz pozisyona girmeye başlamış 🙈
Zeynephatice07 34 olduk kıyafetler yıkandı ütülendi bikaç gündür de çantamızı hazırlıyorum yavaş yavaş
1004nese Merhaba 💐 Bende 34+4 herseyimiz hazır çok şükür. Yarın valizi hazırlayacağım. Geriye bebeğimi beklemek kalıyor Rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza ☺️
Aycalyaa Merhabalar herkese 😊33+1 sen selamlar kıyafetlerimiz bitti bebeğimin herşeyi hazır yarında kendi eksiklerimi bitiriyorum Allah'ın izniyle sonra yıkar çantaya koyarım ve hazırız 🙏💕
Alyaannesi Fidan3594 Bende çalışınca eve gidince hiç bişey yapasım gelmiyor yorulunca bütün halim gidiyor:)
Yesimkso Bende bu gece 33 e giriyorum:) kuzenim gelmişti sağolsun gelmişken hepsini yıkayıp ütüleyelim dedi onunla her şeyi hazırladık 30. Haftamda hazırdı her şey bana kalsa daha beklerdi valla artık ütüyü de oturarak yapıyorum:)
Ebruu11 32+4 haftalığız bizimde henüz hazır değil ama Allah nasip ederse 34e kadar halletmeyi düşünüyorum🙈
Kbra7777 33+0 hastane çantamız hazır bir kaç şeyler kaldı yıkanacak bakalım onlarıda yavaş yavaş yaparım erken doğum riskim vardı hazır ettim o yüzden 🐣
Kbrbydk Haftada eksiksiz hazırdı cantamız. Erken doğum riski nedeniyle. Şimdi 35+2 yiz. Herseyimiz hazır kızımız eksik😬😍😍
Paramedikelif Kbrbydk canım merhaba erken doğum için ne dedi Dr sana ilaç falan kullandin mı 30 haftalığım şuan aynı sorun bende de var