AycanFb Ayseeeeahmet Prensim,paşam geliyorrr Allah kısmet ederse 😍😍😍 2 hafta önce öğrendim 14.haftamda direk kalktı gösterdi kendini saklanmadı☺☺
Songulcicekkk Ben geçen hafta gittim ilk kız desi yok kordonmuş desi kordon bizi yanıltıyor dedi oynatmaya çalıştı ama fazla hareket etmedi öğrenemedik yarın tekrar gitçem inşallah öğrenirim😍
meleklerimm2 merhaba bayanlar benim eltimde eylül ayında bebeğine kavuşacak şuan 15+2 günlük hamile ve doktorumuz kızı olacağını söyledi.
DuyguAlalm Haftada kıza benziyor dedi doktorumuz, haftaya 16.haftamda tekrar gideceğim, inşallah bu defa kesin bir şey söyler, çok merak ediyoruz 😊
Melegimveben Ayseeeeahmet erkek mi 🙈 bende eylül annesiyim inşallah oğlum olacağını öğrendim eylül ayı erkek çoğu diyorlar 🤣
Ayseeeeahmet Melegimveben hayır kızım olacak inşallah çewremde şuana kadar duydugu bütün bebekler kız kız senesi diyorlar aslında
Miniklerim Benim bir tane oğlum var 13 haftada doktor bu da erkeğe benziyor dedi. Ama ben kız hissediyorum
Eisrdn 15+2 de gittim bugün hastaneye. Pozisyonu müsait değilmiş ama kız gibi gördüm dedi doktor bana da. Sağlıcakla gelsin herkesin bebeği