BabyLover Kızlar cinsiyet öğrenebildiniz mi minnoşun ❤ perşembe randevum acaba gösterir mı çok merak ediyorum ilk bebeğim hayırlı sağlıklı şekilde gelsin en başta tabi ❤
Zuhraa BabyLover bana da 12 haftam da erkek demisti doktorum. Bugun gittim erkek dedi pipiyi cekti verdi❣
Berfin_kycn BabyLover 16 haftalık gebeyim 15. haftada kıza benziyor dedi ama emin değilm dedi 17. haftada gel kesinleşir dedi bakalım😂
dilekkrtp Haftamızda doktorumuz kıza benziyor demişti 17. Haftada erkek olduğunu öğrendik ilk bebeğim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏👼🏻
Yasmiiinn Bende beklemedeyim😀 tam 13 haftalığım ayın 24 de randevum var bakalım inş öğrenebiliriz😍 bu arada ilk hamileliğinizmi🥰
BabyLover Serciko ya inanmıyorum 😯 sizin melek cok fazla surprizlerle dolu 👼 heralde 16da kesinleşir ben de bekleyemiyorum şimdiden 🤰
Yasmin-S2020 BabyLover kesin bisey soylemedi canim ben erkege benziyo galiba dedim oda nerden anladn ben goremedim dedi 😊 sonra erkege benziyo gibi ama kizda olabilir bu sey kizlardada oluyo dedi bilemedim yani
BabyLover Berfin_kycn bakalım değişecek mı burada çok okuyorum yazılanlar varmış inşallah gönlünce olur❤
havvaace BabyLover erkeğe çok benziyor dedi ama hazırlık yapma net olarak bir daha ki ay söyliyelim dedi bize
Berfin_kycn BabyLover hurafelere göre erkek 😂rus çin takvimine göre erkek hislerimde de erkek var ama bakalım