UraSsmom Aselhavva Ben kız olsaydı Sare Duru koyacaktım ismini. Kızım olursa 2. Yine kocacağım gerçi 😍
minikkuzuu benimde kızım olacak ' elisa ' ismi nasıl sizce anlamıda güzel Cennet kapısında bekleyen melek imiş ama melissaya çok benziyo sanki dayımın kızı var melisa sizce nasıl
Cerenaslan minikkuzuu Canım bende kızıma bu ismi düşünmüştüm anlamını görünce ama sonra iyice araştırınca anlamının o olmadığını öğrendim. Dini inancınızı bilmiyorum ama islama uygun bir isim değil diye biliyorum. Allah ın izniyle Miray Sare olucak kızımın adı 💕🥰
Ozge_28 İsimde kararsızım ben de☹️ Yeni nesil isimleri eşim de ben de sevemiyoruz yaa sevsek koymak kolay olurdu.Ortalık ilginç isim kaynıyor😀 şöyle anlamı güzel dümdüz bir isim olsun istiyoruz yok mu aklınızda ben de sorayım
minikkuzuu Deletedmom3 çok yabancı isim gibi dimi bana öyle geliyor ama internete elisa isim anlamı yazın çıkanı okuyun bende anlamadım yaa
Deletedmom3 minikkuzuu her internette yazana inanmayin buglem de uydurma bi isim ama internette bazi yerler yok cennetteki melek vs diyo
IpekDefne aklıma birkac isim geliyor: Hande, Yasemin, Leyla, Azra, Efsun, Melis.... İnşallah biraz yardımcı olabilmişimdir canım 🥰
leylakrcpncr Aselhavva Rümeysa Meryem Zümra Mihrimah Mehlika Belinaysu Hatice Kübra Fatma Zehra Vs vs ☺️