mom101 https://www.resimag.com/p1/c0e44f9b5ea.jpeg Kızlar dün koyuydu şimdi bu gün nerdeyse yok gibi sizce çatlamış mı yumurtam?
sonsuzmasalim mom101 emin değilim ama iki çizgide aynı kalınlıkta olması gerekiyor diye biliyorum. Şuan böyle bakınca dün yumurtlamışsın gibi geldi bana
Ebaki mom101 canım bugunleri degerlendir ama bnce test yapmaya devam et bnde senin gibi yumurtlama sandım ertesi cok silikleşti ama degil miş cünkü 25. Günümde yumurtlama gördüm iki sürdü kop koyuydu iksi de
mom101 Minnacik2 adetin 8 gününden itibaren yapıyorum ama dün en koyu oldu fakat bu gün yine silikleşti çatlamış sandım ya 😫
mucizemibeklerken17 Canım henüz yumurtlama olmamış bence. Testleri yapmaya devam etmelisin. Cunku ikinci çizgi diğeri kadar hatta daha fazla koyulasacak.
mucizemibeklerken17 mom101 vücudumuzdaki LH az miktarda da olsa değişken sonuçta. Benim testleri bi görsen bundan beter.
mom101 Umudum kırıldı ya dün o kadar sevinmiştimki yumurta artık yetişmiş diye deminde çatladı diye sevindim ama olmamış 😔💔