Ponciginannesi_ Kızlar boğazım şişti halsizlik var. Acile gitmelimiyim? Yanlış birşey yaparlar mı acaba diye düşünüyorum
Dkktlbsra Ponciginannesi_ boğaz pastili kullanablirsin hergün portakal ve mandila yiyin. Birde yutabilirseniz sarımsak yutun ilaç içer gibi
Ebru9360 Ponciginannesi_ cnm ben gittim hicbisy yapmadilar hamile oldgn icin bisy yapamiyoruz dediler
Gulbeyazk Ponciginannesi_ Aynen canım geçen gün muayeneye gitmek zorundaydım ama acile geçmek zorunda kaldım eve gelene kadar burnum tıkandı iki üç gün öyle kaldım bi bardak ıhlamur ve bol bol c vitamini ile toparlandim
Beyzanur1995 Ponciginannesi_ Hamilesin diye bana da ilaç falan vermediler canım.Bos serum taktılar bide parol takmışlardı
Dkktlbsra Ponciginannesi_ canım gidiceksende maske tak mutlaka hastaneler daha kötü durumda. Ben hamileyken hastalandım bu dedklerimi yaptm 2 gün sürmedi ayaklandım
Ponciginannesi_ Dkktlbsra geçenlerde maske takmıştım bi garip hissettim kendimi herkes yüzüme bakıyor. Bende daha takmaya çekiniyorum
Ponciginannesi_ Gulbeyazk ben zencefil bal karışımı denedim. Nane limon yaptım. Ara ara pekmez attım ağzıma. Tarhana çorbasıda içtim şimdi. İnşallah geçer ya. Yataktan kalkmaya halim yok
Dkktlbsra Ponciginannesi_ baksınlar görme onları senin ve bebeğinin iyiliği için her yer mikrop yuvası
duygusm Ponciginannesi_ Boğaz şişmesi ve halsizlik acillik bir durum değildir. Kendi doktorunuza veya aile hekimine danışmanız her açıdan daha doğru olur.
SemaNergis Ponciginannesi_ bende de aynı durum oldu. Günde 3 defa felan tuzlu limon suyu ile gargara yaptım çok iyi geldi.Hazırda ağzı kapalı bulundurdum sürekli hazırlamakla da uğraşmadım tavsiye ederim.