Yesimkso Kızlar sağlık ocağında idrar ve kan tahlili yaptırmıştım. Yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıkmış doktora gitmen gerek dedi onun için üroloji mi dahiliyeye mi gitmeliyim
_Mrv_ Yesimkso ilk önce kadin doğumcuyu bilgilendirin o sizi yönlendirsin, enfeksiyon için başka yere yollamaz tiroid için ise muhakkak haberi olmali hem seviyesinden hem de kullanacağın ilaçtan.
Yesimkso Belislina aa o zaman ona gideyim ben bide troidim de yükselmiş ya 3 lerdeydi şimdi 5.5 olmuş:( ona da gitmem gerek
Belislina Yesimkso onada dahiliyeye gidicen ilaca başlarsınız artık korkmayın 🥰 her ay kontrol ettireceksiniz
Yesimkso Belislina evet her ay gidiyodum endokrine ilacı 1 hafta kulladım sonra bıraktı doktor ama şimdi yine yükselmiş hamilelikten sonra düzeliyor mu bu troid acaba hiç böyle bi problemim yoktu hamilelikten önce
Yesimkso _Mrv_ evet haber verdim enfeksiyon için gelin dedi de sonuçları atın bide dedi. Hiç hastalanmadan 33. Haftaya kadar gelmiştim ne güzel şimdi bide grip oldum gelince hepsi birden geldi maşşallah:)
Belislina Yesimkso hormonlardan dolayımıs ama brakınca zaten yükseliyor en düşük dozda devam diye biliyorum insallah kalıcı olmasında Allah korusun sıkıntı