Melike3777 MineKadir kuzum 5 yumurtlama olmuş 3 4 gün değerlendir ve çatlamayı görene kadar test yap çatlamayı görünce testi yapmayı bırak sonra ilk yumurtlama gününden 12 veya 15 gün say Sonra test yaparsan gebelik olup olmadığı çıkar Herşey gönlünce olsun🤲
MineKadir Bsra1998_ ilk kez kullandığım icin bilmiyorum tam yardımınıza ihtiyacım var.simdiden teşekkürler
Ayse_okyel Sanırım olmuş yumurtlaman canım şimdi üç gün üst üste birlikte ol😇 rabbim gönlüme göre versin . Bende başladım ama adet günümle sayarsak 11. Günde başladım . Belki diye . Yakarsam ne mutlu bana 🤗
MineKadir Ayse_okyel cok sagol cnm allahım hepimizin gönlüne göre verir ins.uzun zamandır cok istiyoruz ya ins olur
mucizemibeklerken17 4 ve 5 ve sonraki 3 gunu degerlendir canım. Bu arada testi yapmaya devam et. Ta ki ikinci çizgi silikleşene kadar. Muhtemelen ertesi gun ya da sonraki gun çizgi silinir zaten
MineKadir mucizemibeklerken17 tm cok tesekkür ederim.bu test yumurtlamami oluyo daha koyu olmasi gerekiyormu ve 3 gun üst üste olup sonrası birliktelik olcakki pekı..tekrar teşekkür ederim
mucizemibeklerken17 MineKadir MineKadir evet canim 4 ve 5 diye yazmışsın ya bu 2 günde yumurtlama olmuş. Bu iki gunu degerlendir. Ve sonraki 3 gunu de degerlendir. Toplam 5 gun yapacak.
MineKadir Melike3777 ay inşallah canim ilk defa yapiyorum bu ay cok bilmiyorum fazla.cok istiyoruz 35 yaşındayım inşallah sizlerinde yardimlarinizla ins hamile kalırım ya.tekrar cok tesekkür ederim
Melike3777 MineKadir kuzum dikkatlı yaptığın sürece güzel sonuç alırsın inşallah Rabbim sizede Anne baba olmayı nasip eder🤲👼
Ayse_okyel MineKadir 84 doğumluyum ve bende uzun zamandır bu işlerin peşindeyim 😂 gerçi benim ikinci için bu çabalar bende dün be bu gün yaptım şimdi bir posta ben açacağım 🤗 rabbim gönlümüze göre versin
MineKadir mucizemibeklerken17 4 ve 5 değerlendirmiştim iyiki ve cok göğüs hassasiyeti olmustu ve ben teste t daha koyu olucak zannediyordum.cok teşekkür ederim cnm
MineKadir Ayse_okyel amin ins cnm.rabbim hepimize nasip etsin inşallah.bende 85 doğumluyum gec evlendim ve bir bos gebelik oldu ve 1senedir istiyoruz ins bu ay hepimiz guzel haberler aliriz canim.
Ayse_okyel MineKadir benim teste bir bakar Mısın canım ya . Gerçi değerlendirdik hemen ama ne düşünüyorsun bir bak bakalım
MineKadir Ayse_okyel canim senin teste benimki gibi sende degerlendir üst üste bende öyle yapcam.bide benimde takvim uygulamasına göre yarin yumurtlama günüm takvimle ovulasyon testi birbirini tutuyo gibi geliyo bana değerlendirelim biz en iyisi garanti olsun.ins hersey istediğimiz gibi olur