Merhaba arkadaşlar. 30 ocak sabaha karşı 3 gibi bir sancıyla uyandım. Tuvalete gittiğimde ishal olduğunu gördüm ve sancının ishal den kaynaklandığını düşünerek öenmsemedim. Ama çok agır bir sancıyı artık ağlamaya başladım. Yine de doğum sancısı olabileceği aklıma bile gelmedi. Eşim geldi yanıma acile götürmek istedi ama kabul etmedim geçer dedim onu işe gönderdim. Sabaha kadar uyuyamadım zaten ve 2 yaşında bir de kızım var uyandıgı zaman durumun ciddiyetini anladım acıkcası. Çünkü kızıma ne kahvaltı hazırlayabildim ne de altını değiştirebildim. Bir de üzerine bulantı ve kusma başlayınca hemen eşimi aradım o da acili aramış ambulans 10 dk içinde geldi ve evden alındım. Önce acilde serum takıldı sonra kadın dogumcu baktı sancılarımın arttığını doğumun başladığını söyledi alttan da muayene edip açıklık oldugunu belirtti. Ancak benim kendi doktorum devlet hastanesinde oldugu için imza verip o acilden çıktım ve eşimle kendi doktorumun bulunduğu hastaneye gittik. Ancak saat 4 e geliyordu ve doktorum mesai bittiği için beni ameliyata alamayacağını acilde hangi doktor varsa dogumu onun yaptıracagını söyleyince çok üzüldüm. Şansıma acildeki doktor çok çok tatlı bir bayan ve gerçekten işini güzel yapan biri çıktı kan degerlerime baktıktan hemen sonra beni ameliyat için hazırladılar. Üstüm değiştirilip sonda takıldı daha sonra hemen ameliyathaneye alındım. Maalesef sevgili anestezi uzmanım 4-5 defa denedigi halde beni uyusturmayı basaramayınca genel anesteziye basvurmus lar. Uyudum uyandım odadaydım bebeklerim küveze alınmıştı. Uyanma konusunda sıkıntı yasamadım biraz agrılıydı evet ama serumlarla agrı kesicilerle 1 saat içinde son buldu. Ameliyat sonrası doktorum geldi maalesef riskli bir ameliyat geçirdiğimi rahmimin neredeyse yırtılmak üzere oldugunu söyledi. 4 gün hastanede kaldım tedavilerin bitince taburcu oldum. Bu arada tüplerimi de bağlattım. Bebeklerim benden 3 gün sonra taburcu oldular süt sagdım götürdüm emzirmeye çalıştım ama maalesef şu an meme alamıyorlar anne sütü ve mama takviyesiyle devam ediyoruz. Zorlu bir süreç özellikle Küvez süreci biz bir hafta ile atlattık çok şükür. Şimdi evdeyiz bir takım zorluklar yaşıyoruz ama geçici oldugunu düşünerek kabulleniyoruz yaşadıklarımızı. Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin 😊