Nimesay39 yararlı şeylerden yiyemiyorum mesela ceviz yumurta gibi agzımda büyüyor görünce bile istemiyorum tiskinme durumum yok ama o durumlara gelcek gibiyim yararlı olduğunu bilsemde olmuyo elim gitmiyo bu duruma üzülüyorum gebelik boyu yumurta balık vs seyler hiç yiyemeyen oldu mu? doktor tavsiyeniz neydi?
Happpm Nimesay39 ben yiyeyemiyorym canım balık yağı yiyorum yumurtayada haşlanmış kesinlikle yiyemiyorm onun yerinr muz tüketyrm yoğurt tüketiyorum
minnakfasulyecim Nimesay39 Yumurtayı duyunca bile midem kalkıyor gerçekten. Tek tiksindiğim şey oldu kendisi ne haşlaması ve tavası yok yani. Ama ceviz vs. Gayet rahat yiyebiliyorum balıkta yiyorum hatta doktorum hafta da 2-3 gün balık yiyebilirsen balık yağı vermicem dedi yiyorum dedim. Mercimek yemeği ye mesela bi et proteini varmış onda oyle duymuştum.
Canan9627 Nimesay39 ne balık ne yumurta ne ceviz yemedim ilk zamanlar esim zorluyordu ama yiyemedim yedgimi cıkarıyordum yemedim yani
Gzmsydr Nimesay39 ayni durumdayım ağzımın tadı o kadar kötü ki Su bile içmek istemiyorum zorla ceviz yiyorum balık daha yemedim :(
Nimesay39 Happpm muz süt yogurt ayran peynir bunlar sıkıntı yok 😯 ama diğerlerinden besin alamıyorum bir eksiklil oluştururmu diye içim rahat etmiyo
Merveyenianne Sütü çok seven ben ağzıma süremiyorum, cevizde evde durmaz hemen biterdi üç haftadır dolapta, çikolata gibi yağlı şeylerdende sogudum, ve tatlı şeylerede çok düşkündüm onlarda midemi bulandırıyor
ftmctn5151 İlk haftalarda dediginiz gibi faydali.hic birşey yiyemedim. Nerdeyse Sadece ekmekle.besleniyordum. 14. Haftadan sonra bulantılarım kesilince yavas yavas süt yumurta ceviz vs. yemeye başladım. Ama balık hala.yiyemiyorum. Su an hamileliğin baslarindaysaniz birazcık sabredin normale dönecektir.
ftmctn5151 Nimesay39 Tam bulantınin yogun olduğu haftalardasiniz. Yiyememeniz normal merak etmeyin. O haftalarda bulantilar.tiksinmeler.hic geçmeyecek sanıyordum. Suan 21. Haftadayim ve sürekli biseyler yiyorum asla doymuyorum 😀
Mrvfndk Ben de et tavuk gibi seyleei yiyemym agzma aldgm an degisik oluyom cikaracak oluypm zor tutuyrm .esimde cok sver et tavuk onlri pisirym ona ama ben yyiyemyrm.nasil olacak bilmyrm doktrada sormadm hic
Begonvil Nimesay39 yumurtanın kokusu bile kötğ yapıyor beni. Hiç yemiyorum açıkçası. Bişey olacagını sanmıyorum