Adige09 Tlysfk iliskiye gir gun asiri icine bosalsin esin bak nasil sancilarin başlıyor 😄✌🏾😉 dogum olayi biraz da psikolojik
Tlysfk Adige09 ya kaynanamlar geldi erkenden doğum olacak gibi o yüzden o olay sıkıntılı 🤦🏻♀️ Yürüyüş squat ve pilates topunda oturuyorum bakalım Perşembe gidicez doktora artık ne diyecek
Adige09 Tlysfk kiz ne olacak kendi odanizda 😂✌🏾 orgazm rahmi yumusatip gevsetiyormuş. Ben onlardan hiçbirini yapamiyorum ne squat ne pilates kasılmaktan oturamiyorum bile 😣
Esmaemenova 37-38 haftalik hamişler mide yanmasi varmi? Yarin 38 oluyoruz 2 gündür aşiri mide yanmasi yaşiyorum bu haftaya kadar hic yoktu.. mideden çokta boğazim yaniyor sanki
Nadideafet Esmaemenova benimde 37 bitti gece gündüz mide yanmasindan çekiyorum geceleri uykum bile kaciriyor. Daha önce yoktu 1 haftadır aşırı.süt içinde bir nebzede olsa geçiriyor
Tlysfk Adige09 kasılma nasıl oluyor benim ağrılı olmuyor o yüzden anlamıyorum ben. Ağlımı oluyor kasılmalarınız? Ya benden geçti o iş ben ev temizliği eğil kalk anca yürü bunları yapabiliyorum😂😂🤦🏻♀️
Esmaemenova Nadideafet teşekkür ederim canim bende duşunuyorum bendemi bi anormallik var acaba😂🤣doğurmaya hazirlanirken ne mide yanmasi bu😱
Adige09 Tlysfk kuzum ben hicbisey yapamiyirum ne yürütüyor ne de is yapabiliyorum yemekleri bile esim yapıyor adam boşucak beni 😂 kasılma sertleşme iste ama asiri yani nasil anlatayim bebek hareket ediyor ama vajinada müthiş bi agri ve aci
Tlysfk Adige09 benimde altta bir şeyler oluyor ama ne bileyim bende bir tuhaflık var heraldr 😂🤦🏻♀️ İnşallah açılma oluyordur suni sancı almak istemiyorum😞😕
zeynepselcukk Tlysfk valla ben baya bildiğin asagıda agırlk oldgunu hissediyordum. Hatta doğumdan bir gün önce eşime sanki bebek asagıda her an cıkıcak diyordum gercekten de öyleymiş.
example Canım hastaneye gittiğin zaman açıklık kaç cm di? ben 37+1im iki gecedir belim ağrıyor ama öğle aralıklarla gelen bir şey değil hep ağrıyor uyandığım zaman da ağrı var acaba doğum yakın denilebilir mi?
zeynepselcukk example valla canım sancımı evde cektiğim için direk doğuma girdim bebegin kafası görünüyordu doğum baslamıştı 🤷
zeynepselcukk Tlysfk emin ol hissedersin cünkü hamileliik süresi boyunca cektiğin hiç bir sancıya benzemiyor. Cok daha agrılı oluyor bagırma isteği geliyor elinde olmadan