Cok şükür ki bende artık bebegine kavuşanlardanım.🤲öyle güzel bir Duygu ki nasıl anlatsam bilemiyorum. Akşam saat 12 bcuk civarı beni bi bel agrısı tuttu. Gercekten de doğum gelince fark edebilirsiniz o kadar farklı bir sancı çünkü. Belimin tam ortasında bir agrı giriyordu çıldırttı beni. Sabah 7ye kadar sancımı cektim. Baktım olacak gbi degil. Eşime syledim tabi kaynanam gilde kaldım son 1 ay kala. Kimseye saat 5 olana kadar sancım var demedim belim agrıo dedim . Saat 5te dayanamayıp kaynanama syledm sancım var dye. O da panik oldu haliyle. Neyse saat 7ye kadar evde sancımı cektim kanamam baslayınca hastaneye gidiyorz dedim tam vaktinde demişim meher biras daha gec kalsaymışım oğlum kakasını yicekmiş 🤦hastaneye gelmemle suyumun patlaması bir oldu. Hemen doğumhaneye alıp muayene ettiler. Ve bebegin kafası görünüyor dediler apar topar doğumhaneye aldım. Çok şükür ki sadece 6-7 dk içinde bebegm cıktı dikişlerim atıldı ve 8de doğumhaneden cıktım. Cok zorlu bir 9 ay gecirdim. Ama 10dk da da doğurdum masaallh diyin lütfen. Süt konusunda da hiç bir sıkıntım olmadı elhamdülillah. Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin inşallah 🙏♥️