Kdzeregli Degisken minicik oluyorlar zaten yeni doğduklarında ben ufak bir şehirde yaşadığım için evle hastane arası 10 dakika kucağımda da götürürüm onu😍
Sinem62 Kdzeregli bencede gerekli sağlık ocağı İçin yaz bebeği ise dişarı cıkartmak için yani ben gerekli görüyorum
04052016mh Kdzeregli bence gerekli canım bebek arabası kullanılmayan yerler olabilir. Mesela arkadaşlarımızla gezmeye gittik tarihi biryer bebekleri küçüktü hava da çok sıcaktı bebek hep pusette gezdi o sıcakta kucakta gezse mahfolrdu tenleri hassas sonuçta,
CanselMayis Kdzeregli o zaman hiç puset almayın ana kuca yeterli biraz büyüyünce zaten 3 4 aylık olunca bebek arabasıylada gider bir yere gidilirken yani ben öyle düşünüyorum şimdi ilk bebegım daha 1 ay oldu ilerki zamanlar için pek tecrübem yok acıkcası
zelis63 Kdzeregli ben yurt dışında yaşıyorum burda bebegi hastaneden çıkarırken puset zorunlu bide arabada ilk 6 ay hem bebek arabası hemde arabaya pusetle koymak lazm
Zehramomm Kdzeregli çok uygun zaten pusetler ikinci el bile alabilirsiniz arabasının içine sığabilecek bi puset almanızı öneririm çok rahat edersiniz hem hastaneden çıkarken hem arabada çok gerekli
Kdzeregli Zehramomm araba aldığımda mutlaka oto koltuk veya puset alırım ama araba ne zaman alıcam onu bilmiyorum 😃
04052016mh Kdzeregli vala benim boyun düzleşmem var kanguru bir süre sonra 100 kilo gibi hissettirir kısa işlerimiz olduğunda kullanırım kanguru da alıcam ama puset benim için mecbur araba da falan kullanmak için
CanselMayis Kdzeregli ben gezdirirdim valla olsaydı ama annem ben alcam arabasını dedi borcu bitsin bu ay cıkınca alcakmiş
Eliffzngn Kdzeregli aynı işlev değil aslında canım markete komşuya vs gittiğinde mutfağa masanın üzerine arabaya pusetş rahatlıkla taşıyabilirsin ana kucağının kullanım alanı daha az