Bellazarea 0623-okay Neye göre gereksiz acaba? Arabanızla yolculuk ederken bebeğinizi pusete değilde port bebeye koymak istiyorsanız bebeğinizin allah korusun uçma ihtimali, boynunun zedelenme ihtimali falan tahmin edemeyeceğiniz kadar yüksek. Kaza bela benim başıma gelmez demeyin :)
busra43 Kraft pocket aldık biz hem çok hafif hem de puseti var, katlanınca da küçücük oluyo, tavsiye ederim.
Ozgesn Kdzeregli bence gerekli pusete koy arabada yanında duruyor çocuk mutfağa git pusette yanında dursun mesela . Civilde 100 liraya puset var ben ondan alıcam .
Eso54 Happpm Allah aşkına bebek 40 gün nasıl dışarıya çıkmaz ya sağlık kontrolleri için her hafta çıkılacak doğduktan sonra
Eso54 Happpm bende ondan bahsediyorum sonuçta çıkıyor dışarı bu bebek 40gün dışarı çıkmaz bebek diye birşey yok
Kdzeregli gezentianne parasında değilim zaten sadece mutlaka olması gereken bir şey mi onu öğrenmek istiyorum 🙈
CanselMayis Kdzeregli bnm almadım ama lazım oldudunu anladım kardesimin anakucagı vardı onu kullandım ilk baslarda bebegın kontrolleri olyo onlara giderken içine koymak için lazım ama pusetler biraz pahali onun yerine uygun yollu bi ana kucagı alınabilir ben eger kardeşimin anakucagı olmasaymiş cok sıkıntı cekermisim çünkü hastaneden cıkarken sonraki haftalardaki kontrolü için cok lazım oldu birde havaların soguk oldugu zamana denk geldi yine yaz olsa bir battaniyeyle kucaklanır ama kısın oyle olmaz bende gereksiz deyip almadım diyorum ya iyiki kardeşimin anakıcagı varmış yoksa ortada kaldıydım
Kdzeregli CanselMayis bende de ana kucağı var o yüzden ikisi de olsa saçma gibi durur diye düşündüm 🤦🏼♀️
Haticerkan Kdzeregli bizim araba var almayı düşünüyorduk oglusumun rahatı için ama hediye geldi gerek kalamdı bence kullanışlı
OlgaArslan Kdzeregli eğer arabanız varsa alınız ek olarak biz öyle yapacaz ama sakın travel almayın büyük pişmanlık ilk kızımda o hatayı yaptım zaten kızım da sevmiyordu içinde durmuyodu zor sattım kurtuldum şimdi 15 haftalık hamileyim kabin tipi olanı var onu kullanacam ekstra puset uyguna alacağım
Kdzeregli OlgaArslan araba şu an yok ama alıcaz inşallah onun için de oto koltuk daha mantıklı gibi 😂 kafamda dolu soru 😂
ElifimAlim Kdzeregli her cock baska olr ama bnm ilk bebeqm de ck kulandm smdide ck kullaniyorm bazn durmuyo bebeqim wc ye bile pusetle qidiyorm we aracinz wrsa ck asiri lazm hele de araba kullaniyorsaniz puset olmadan qidemzsniz bi yere tek basina
Kdzeregli ElifimAlim şu anlık arabamız yok ama alıcağımız zaman mutlaka oto koltuk alırım diye düşünüyorum canım🙈
Eliffzngn Kdzeregli cnm dolap uygulamasında ikinci el uygun pusetler var az kullanılmış vs bende baston tipi alacağım için öyle düşünüyorum
Kdzeregli Eliffzngn parası çokta sıkıntı değil canım ama ana kucağı aldığım için ikisi aynı işlev ne kadar gerek olur ki diye düşünüyorum