Glstnt Morhatun 32 den sonra döndü benim bebeğim 37 ye kadar da bekleriz dönebilir demişti doktorum boşa endişe etmeyin.
Annece Morhatun 30. Hafta da dondu benim oglummmm hala aynı duruyor ne kaburga bıraktı bende ne mide poposunu dayanis mideme tepinip duruyor
Pembepanterr Nrnuaa bende hep soluma yatarım insan bi yerden sonra rahatsız oluyor ama yapcak bişey yok yastıkla destekliyorum kendimi daha rahat oluyor 😊
Munilice Ben 36 oldum ama hala dönmedi.🤦♀️ Sağa da yatıyorum sola da. Ama genelde sola sanırım. Bakalım ne zaman dönecek 🤦♀️🤭
Mihram 32 ci haftadan beri ters duruyor benimki 39 oldum hala dönmedi cuma günü sezeryan olcam mecbur 😏
Muhammedim0125 dilekcy1644 benimde dönmüş 27 haftada dr dedi baş aşağı öncesinde nasıldı hiç hatırlamıyorum 28 deyim devam ediyoruz erken doğmaz döndü diye sürekli oynar durur değişir durur bence korkmayın
Mekamu Normalde sola yatmak gerekiyor ama ben alışkanlıktan hep sağa dönüyorum Farkında olmadan da. 29. Haftada döndüğünü hissetmiştim, 30. Hafta muayenesinde bebeğin döndüğünü söyledi doktor.
Gmzalp Morhatun 32 haftadan sonra donmesi gerekiyor . Gebe okulundaki gebeler eger donmezse bize soyleyin egzersizler var onlari yapip kendinizde dondurebilirsiniz demisti
Masal78 Morhatun 34 olucaz 33 de gittiğimde dönmüştü kızım baş assagi pozisyon du bence o sizden kaynaklı bol yürüyüş yapın surekli yatar halinde olmayın döner ☺️