Yenianne_ Kizlar sabah cok bulantim oluyor be iştahım olmuyor 10+2yim sabah kalkar kalkmaz çizi yiyorum bi paket tuzlu olduğu icin bastiriyor çünkü sonra yiyebilirsem yiyorum biseyler bi paket hergün yememin bi zarari olurmu acaba
Eda_zafer_1 Yenianne_ tuzlu olduğu için zararı olabılır ben galeta tüketiyorum sabahları arada ondanda tüketebilirsin.
Yenianne_ Eda_zafer_1 tuzlu bisey olmadığı sürece bastirmiyor bulantimi canim kuru ekmek yemeyide denedim olmuyor aşırı bi tuzu gok cizinin öyle ama yinede bi paket yiyince tedirgin oldum
Eda_zafer_1 Yenianne_ bende sabahları bir peket çubuk kraker tüketiyordum kestim şuan miğdedeki suyunu çekiyor zaten yediğin kraker o kadar tuzlu olmasına gerek yok bence sağlığa zararlı yinede size kalmış bi durum.
Yeni_anne_ Ayva ya da eksi elma yemeyi deneseniz benim 6. Hafta da başladı bulantim 10. Hafta da bitti hep ayva ve elma yedim hemen geciriyordu.
Yenianne_ Eda_zafer_1 haklısınız ama çaresizliğe yiyor insam azar azar yiyim olmadı çünkü naska bisey bulantimi kesmiyor ve bulantim olduğu gün herşeyi ihmal ediyorum evimde bu ayrı bi stres yapıyor 😞