Ruzgarperisi yefeninannesi kan testi için eşimi beklemem lazım. Sehirdisinda çalışdığı için pazartesi gelicek daha. Haberi yok ona da sürpriz olucak canim ☺️💜
Gzmsydr Ruzgarperisi bende de hiç belirti yok ama 5 haftalık hamileymişim test yaptığım da hayirli olsun canım hemen doktora görün belki direk keseye bakar görünmezse kan verirsin
Ruzgarperisi Gzmsydr 4+1 günlüğüm canim. Hemen kese görünür mü ki? 6 haftada gitmek istiyorum doktora doğrusu. Biraz karnım ağrıyor adet olcam sanki.az biraz da sol böbreğin sanki
Gzmsydr Ruzgarperisi he cok küçük o zaman aynen canım 5 haftadan sonra git sen çünkü keseyi gorsen bu sefer kalp atışı için bekliceksin
Ruzgarperisi Esen80 canim belirsiz değil . Siz gördüğünüz az kırmızı olan adet çizgisi .hamilelik çizgisi koyu kırmızı .
Esen80 Ruzgarperisi yok canım tam tersi o. Ben de yaptım hamile olmayınca o kırmızı çizgi yine aynı şekilde çıkıyor. Diğeri çıkmıyor zaten. Ama hamileysen ikisi de çıkıyor. Bende çok belirgin çıkmıştı ama bazılarında böyle oluyormuş çok duydum