ilkimm_ Cansinsen_ ahahahaa genelde bütün meteler çok tatlıydı hep Bıcır bıcır oluyorlar 😍 ama bide böyle dedim diye Mete koyarsınız sonra çılgın bişey olur ahahahaha o vebale de girmek 😂😂🤷♀️🤷♀️
Ztbr Cansinsen_ iki tane Mete tanıyorum ikiside çok zekiydi ama biraz yaramazdilar şuan biri tıp kazandı diğeri serseri oldu o ayrı🙈 oda kısa yokdan para kazanma derdine düştüğü için yoksa zehir gibi kafaları var bence
Cansinsen_ ilkimm_ 😂😂ya ne olursa artık kabulüz sağlıklı hayırlı evlat olsun 4 yaşında kızım var 9aylık hamileyim en başından beri mete diye tutturdu babası kırmayalım koyalım diyor öyle öğretmenim diyince sizde dedim şimdi çok meteyle karşılaşmıştır nasıldır diye teşekkür ederim💞😊😂😂
Ztbr Luisluis aaa ne güzel tesadüf 😍 bana benzerse inat olmama durumu yok zaten ilki babasına benzedi kurtardık ama ikinci zaten savaşçı olarak dünyaya adım aticagi için inat olmasını bende bekliyorum genelde ikinciler öyle olur ya🙈
Ztbr ipekworld 😍😍😍 sakin bir isim ya sakin olur ipek isimliler bence haşarı bı çocuk hayal edilmiyo bu isimde🙈
Ztbr ilkimm_ ikinci çocuk olduğu için kendini ezdirmemek için olmasa bile ilerde ogrenicek bence 😍 bebekliginde uyusun çok aglak olmasın bana yeter😂
Aselcigibeklerken Ayşe✌🏿✌🏿✌🏿 Ayşe ve Zeynepler cok hoş hanımlar. Zeynep herkeste oldugundan tercıh etmedım. Ilk kızımın adı ayse ve hanım hanım bır kız maşallah. Bebeklıgı de sakındı. İkinci Asel olacak inşallah. Bakalım
Ztbr Bsrbkts ben pek bu isim seyinden anlamam aslında çevremde varsa o ısmler ona göre cevap verdim genelde Melis ismi de çok naif bende çok uysal ağırbaşlı olur😍
Mebos Melikkke valla Defne Duru düşünüyorum bebeğimin üzerinde etkisi olurmu olursa nasıl olur bilmiyorum 44 gün sonra görücez inşallah 🤲
AysaRuzgar Melikkke ben bir erkek anası olaraktan Rüzgar ismini şöyle söyleyeyim. 3,5 yaşında uykuya dalarken bile tekme atıyor. Daha totosunun üzerinde sakin bi şekilde 5 dakika oturduğunu göremedim. Hareketli demek az kalır. Resmen esiyor.