• Boşanıyorum

Mels lütfen aldırmayın bu cinayet resmen Allah kimsenin başına vermesin sakın böyle bir hataya düşme Allahın verdiği canı sadece o alır. Eşinle barısmaya çalış olmuyorsada çocuğa tek başına sahip çık kim ne derse desin sakın o küçük cana kıyma. Kendine dikkat et problem ve sıkıntı yapma psikolojini sağlam tut ve bebeginle Allah Sana yardım edecektir

Çok yakın arkadaşım aynı şeyi yaşadı bayanın hamilelik dolayısıyla hassasiyetini duygusallığını anlamayan bir kocası vardı.önce blöfle başladılar bitsin diye.sonra iş gerçeğe döndü ikisinde de inanılmaz pişmanlık ve bebek doğsaydı ayrılmazlardı şuan buna inanıyorlar.doğamayan o çocuk piskolojilerini bozmuş durumda.ama hiçççç evliliğinin kurtulma ihtimali yoksa da karar senin birşey diyemem🙈düzelecek şeyler bar düzelemiycek şeyler var

Mels bence şuan kendini geri plana atıp elini taşın altına koyman gerekir. O masum meleğin hiç bir günahı yok,sizin aranızda ki anlaşmazlıklar onun SONU OLAMAZ,OLMAMALI ! Evet Emin’im zordur bu kararı almak ama yaptıysan kendini feda edeceksin çocuğun İÇİN yanında kimse olmasa bile sen çalışıp didinip onu büyütmelisin allah ona bir can bağışladı ve bunu alacak olan ne senin ne de eşinin kararı olabilir eğer bu dünyada yeri yoksa zaten buna ALLAH (c.c) kendi karar verir, bize söz düşmez. Lütfen arkadaşım silkelen ve kendine gel.. duanızı eksik etmeyin herşey bize bir SINAV..

Yapma bunu ne olur bir hamile olarak senden rica ediyorum o masumun hiç suçu yokki alma yaşama hakkını ondan boşansan bile bakarsın ona sen lütfen bir kere daha düşün çok büyük bir günaha gireceksin ileride daha bilinçlenince pişman olacaksın 😔😔😔

Mels neden aldırıyorsun sen bak çocuğuna ona muhtaçmı sın çok büyük günah cinayet resmen o masumun ne günahı var yapmasaydınız bi anda mu boşanmaya karar verdiniz bu nasıl bencillik sinir oldum ben şuan 18 hafatalık ikizlerime hamileyim ölecepiğini bilsem yavrularıma kıyamam boşanman bir sebep değil aldırma kimsede seni zorlayamaz

Mels bi cevap versen mels yanlış bir karar verme sakın😟aldırma çocuk olduğunda belki evliliğin de düzelir düzelmezse de kendi bilir.kendi ayakların üstünde durabiliyormusun mesleğin var mı nerede yaşıyorsun?çok büyük sorunlarınız yoksa aşabilirsiniz🙏🏻

Canım kardeşim umarım okursun mesajımı lütfen böyle bir hata yapma lütfen.. çok iyi düşün ilerde daha çok canın yanar keşke lerle yaşarsın seninle konuşabilmeyi çok isterdim bu konuda lütfen dönüş yap mesajlara ..

Mels ya canım Allah’ın verdiği cana kıyma. Yine boşan istersen ama nasibiyle doğar. Kıyma yavruna 😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭

Muhtemelen uygulamayı kaldırdın 😭😭 inşallah aldırmazsın 😔😔 Allah yardım etsin

Aldırma kelimesini duydukça kanım dönüyor sizden ricam youtube dan kürtaj olurken bebeğin hissettiklerini içeren videolar tek bir tane bile seyretseniz vazgeçersiniz o daha küçücük ve savunmamışken parçalara bölüp bölüp koparmak benim ciğerimi parçalıyor lütfen düşünün

Kız delirme çocuğun gunahi ne allah karşına çıkarır onu bi şekilde bak yarın oburgun esinle barisirsin yada keske dersin o yavruya kıyarsan Allah’ta sana kıyar deli 😱

Böyle seylerı duyunca kadın olarak anne adayı olarak cok üzülüyoruz.. yaa allah busur kisıı cocuk sayıbı olmak ıstıyor be zorluklar cekıyor böylerde aldırmak ıstıyor allah yarabım bosanma kararı bır günde alınmaz bu cocukda 6 haftalıksa yanı 6 hafta önce aklin nerdeydı .. masun ne günahııı varrr bosancaksada bebegıne sayıbb cık yaaa onu ne umutlarla beklıyoruzz cok kısıyorum tabı herkezın kendı özel hayatıı amaa bu insanlık degıl yaa .....
Bana doktorum test yapamak ıstermısınız saglıklı dıye özeldı gerek varmı dedıgım dedıı saglıksız olunca alcanmı aslaa dedıgım ozaman cvp kendınız verdınız zatem allah sen ıslah et 🙂

Ah çocuğu olamayan o kadar insan var ki ne diyeyim inşallah aldırmaz arkadaş Allah yardımcısı olsun

Mels başka çocuğunuz var mı? Benim inancıma göre kesinlikle aldırmayı derim ama tabi kendi kararınız ama eğer başka çocuğunuz yoksa kesinlikle aldırmayın. Bir çocuk bir mucize belki bir daha hiç evlenmeyeceksin ve belki hiç çocuğun olmayacak. Benimde 1,5 yıl önce eşimle çok problemlerim oldu boşanma durumuna geldik sonra düzeldi çok şükür ama ben bir çocuğum olsun diye çok dua ettim çünkü ben bir daha evlenmem

Ne demek aldırıcam? Söylemesi bile kanımı donduruyor😔 Yapma ilerde sana en faydası dokunacak insan belkide o olacak. Katil olmayın. O’na o canı siz vermediniz siz alamazsınız yapmayın😔😔

Hepinizden allah razı olsun ayrı ayrı cvp yazamıyorum malesef spiralle hamile kaldım tek başımayım kimsem yok boşandıktan sonra kalıcak bi kapım bile yok muhtemelen kadın sığınma evine gidicem bi mucizeyi korunurken hamile kalan bi kadın için onu aldırmak ne kadar zor bilemezsiniz vicdan azabı içindeyim ama eşim olacak adam randevuyu bile almış daha ne diyeyim 😢😢

Mels Kadın sığınma evine gidersen bile orda doğurabilirsin. Onu senden sen istemediğin sürece hiçbir kul alamaz. Yapma. Çok pişman olursun.

Mels özel olacak ama şiddet var mı?alkol şiddet dayak vs

• Mels bunu yanıtladı.