derinseda MERHABA KIZLAR 30 HAFTALIĞIM BAŞINDAN BERİ GÖBEKTEN OKSOPAR İĞNE YAPIYORUM AMA BU ARALAR İĞNEYİ YAPTIKTAN SONRA BEBEK TEKMELİYO O TARAFTAN ÇOK TEDİRGİN OLUYORUM ACABA BEBEĞE Mİ DENK GELİYOR DİYE Bİ BİLGİSİ OLAN VAR MI ???
SnmTt derinseda sanmıyorum iğne çok kısa bebeğe ulaşamaz. Ama bence artık göbekten yapmayın kola geçin derim ben
Birmelekannesi09 derinseda 33+4üz hala göbekten igne yapmaya devam canım bırde sabah aksam yapıyorum doguma kadar yapabildiğin kadar göbekten yapmaya gayret et en rahatı göbek emin ol🙏
Kizimmmm derinseda hayır olur mu öyle şey. Sadece göbekle bitiren var. Göbek büyüdükçe gerildiği icin ben kollara gectim.
Minnosizmmm derinseda ben bunu doktoruma sordum olur mu öyle şey dedi güldü acıyor ya kendimizi kastigimiz için hissediyormuş benim yarın doğumum var biraz önce yine karnimdan yaptım
derinseda SnmTt KOLDAN BACAKTAN YAPAMIYORUM MALESEF Bİ KERE BACAKTAN DENEDİM ÇOK MORARDI KÖTÜ OLDU UMARIM ULAŞMIYORDUR
Umtays1620 Şuan 18+6 hamileyim karnımdan vuruyorum dahada vurucam bende vurduktan sonra oynuyor bisey olmaz korkma
derinseda Birmelekannesi09 EN AZ ACIYANIDA GÖBEK BENCE 4 PARMAK ÖLÇÜSÜ UYGULUYOR MUSUN RASGELE Mİ YAPIYOSUN GÖBEĞİNE BENM DOKTORUM İSTEDİĞİN YERİNE YAPABLRSN DEDİ
Nrnuaa Aynı iğneyi bende kullanıyorum doktor bana ilk aylarda göbekten yapabilirsin ama snrada kola geç demişti şuan eşime kolumdan yaptiriyorum.
Ozge2441 derinseda 35. Haftadayım göbekten yapıyorum hala ve iğne içerdeykenbde de çok tekmeliyor 🙈😆😆 hiç durmuyor maşallah 🙏🏻🙏🏻