HicranKzn Kızlar ellerim ayaklarım davul gibi şiş dudaklarım dolgulu gibi yüzüm de keza öyle şiş ve daha yolun yarısındayız. Hep ayaktayım onunda etkisi var mı. Yoksa sadece tuza mı bağlamalıyım. Çok rahatsız olmaya başladım artık😭😭
Elosh HicranKzn ayakta olmanızında çok büyük etkisi var. Ben gün içinde çok iş yaparsam acaip şişiyor ellerim ayaklarım. Siz çalısıyorsunuz galiba ondan mı ayaktasınız?
Ikinciyibekliyorum HicranKzn ayakta olmanız cok etkili canm allah yardımcınız olsun bide tuz miktarına dikkat edin. Ödem yapiyor
Aden HicranKzn sade maden suyunun iyi geldiğini duymuştum el ayak şişmelerine içiyorum ama zararı varmıştır bilmiyorum 29+3 um bende şişmeler olmuyor
HicranKzn Elosh evet canım çalışıyorum kuaförüm sabah 8 dem akşam 8 e kadar genelinde ayaktayım 😣 sabahları daha şiş uyanıyorum
Elosh HicranKzn rabbim kolaylık versin işiniz zor arada dinlenip ayaklarınızı uzatma şansınız varsa yapın iyi gelir hiç olmadı eve gelince ayaklarınızı yüksek bir yere koyup uzanın. Birde saç kurutma makinası çalısırken çok fazla yanında bulunmayın radyasyon yayması yüksekmiş bildiğim kadarıyla
HicranKzn Elosh kuzum makina karnıma değdimi hemen yerini değiştiriyor sesinden de rahatsız oluyor sanki yada analık iç güdüsü bilmiyorum 🤦🏻♀️😣
HicranKzn Ikinciyibekliyorum haklısın canım ama imkan buldukça oturuyorum dinleniyorum. Tuzda tüketiyorum çok olmamak şartıyla umarım geçer bir an önce😣
Snmsnmz Bol su için 👍 günlük 3 litre almanız lazım. Eğer tuz tuketiyorsaniz biraz azaltın. Ve iş aralarında ayaklarınızı yukarıda tutarak dinlenin.. umarım geçer biran önce 🙏
HicranKzn Snmsnmz suyu bol tüketiyorum her fırsatta içiyorum wc ile bağ kurduk o derece yani🙈😁 umarım geçer canım🙏🏼
Marguerite HicranKzn tansiyonunu ölç canım Allah korusun gebelk zehirlenmesibde de şişlik olabiliyor ama normal hamilelikte de olabiliyor emin olmak için düzenli ölç tansiypnunu için rahat etsin yine bir doktoruna sor arayıp istersen.
HicranKzn Marguerite kuzum benim hamilelikten öncede şişmem vardı ödemim. Ama geçerdi hemen şimdi hep şişim yani hamileliğimden beri😣
Marguerite HicranKzn o zaman tuz çokmu tüketiyorsun acaba canım ondanda olablr hamilelkte olabliyor şişlk tabi ama fazlaysa yüzünde falan bir konuş doktorunla belki birşey önerir düzelmesi için😐