Dilaracezik Duyguluuu geldiğinde yorumlarını bekliyorum, diğer yerlere göre uygun geldi o yüzden emin olamadım
Zeyk Aldım canim. Tüm parçası eksiksiz geldi. Kurulumu kolay. Sallanabiliyor, asansör kademesi var anne yani oluyor. Uyku seti yatağı ve cibinligi içinde. Ben memnunum. İnşallah kullandigimdabda memnun kalırım 💯🙏
Aysema Zeyk Merhaba hangi siteden aldiniz acaba ? Allah güzel günlerde ağzinizin tadiyla kullandirsin insallah 🙏💕
Zeyk Dilaracezik evet çok güzel ben organik ahşap tercih ettim boyasız kokusuz olsun diye gayet güzel ve memnunum
Slmmrb Aysema heyner bedding gibi bi sayfadan almıstm ben. Kendi orjinal sitesi. Beyaz renk aldım çok guzeldi
Zeyk Aysema Heyner Türkiye. Başlıkta yazan site canım Instagram hesabı var. Zaten üretici firma burası heyner beşiğin. Buradan da hepsi buradaya falan veriliyor. Instagram hesabından inceleyebilirsin.
Zeyk Dilaracezik evet canım üretici firma. Ankara'da yeri. Ordanda hepsiburada vs gibi sitelere dağıtımını yapıyor. Fiyat Hepsiburada dan alırsan farklı oluyor bir tık fazla çünkü onlar da komisyon koyuyolar. Üreticisinden alırsan fiyat daha uygun oluyo. Komisyonsuz fiyat çünkü.