Bahar2 Meliha_nur felek nas ayetel kürsi Meryem suresi de okumuş eşim ben doğum için alınınca okuyup suya koymuş doğum olup odadan çıkınca sudan çıkardı. 2 saat kadar sürdü tüm doğum
Ecmel19 Meliha_nur onu tam olarak bilmiyorum Benim bildiğim bu sureler okunuyor eğer kişi kendi okuya bilecek durumdaysa okuyor okuyamıyorsa onun niyetine bir başkası okuyor
Rumis Bahar2 nasıl yani sancinla beraber hepsi iki saat mı maşallah ne kadar çabuk sancin başlayınca mı koydun suya canım sıcak su mu olması lazim
Bahar2 Rumis yatışım yapıldığında 4,5 cm açılmam vardı suni sancı takıldı çok hızlı ilerledi ebemiz perine masajı yaptı sancı takılı ilken yürüdüm bir de ikinci doğumum o sebepten daha hızlı oldu
Ecmel19 Bahar2 perine masajını doktorum bana da önerdi öğreteceğim evde yapman gerekli dedi nasıl bir masaj??
Bahar2 Meliha_nur hiç içmeye bile fırsat olmadı içilmesi de çok tavsiye edilmiyormuş zaten ben içmedim inanarak duasını etmek gerekiyor bence doğum bitince odaya çıkar çıkmaz sudan çıkardık
Zemree28 Bende içmedim içen 1 2 arkadaşim var doğuma giderken komşuma verdim suya koydu yasin Meryem süresi Felak nas ayetelkursi gibi süreleri okumasını söyledim
Bahar2 Ecmel19 YouTube da maket üzerinde anlatımı var oradan bakabilirsiniz biz oradan bakarak yaptık