Casolina Merhaba ben tüp bebekle ikizlerime 9 haftalık hamileyim düşük tehlikem var ve riskli bir gebelik bursada yıldırım doruk tıp merkezi yada Hayat hastanesinde işinin ehli tavsiye edeceğiniz doktor varmı
diligecmisinsan Casolina yıldırım dorukta riskli gebelik doktoru diye araştırdığımda muzaffer temüru buldum gayet iyi birisi her sorduğunuz soruya güzelce cevap veriyo ama ben doğum fiyatı yüzünden değişmek zorunda kaldım
Rabia53 Casolina canım A.R.T var ben aşılama için orda başladım kontrollere. Osman Develioğlu işinin ehli olduğuna inanıyorum.
2kezanne Casolina reşat şaya birde kemal köroğlu var benim dktrum ama halamda tansiyon vs var diye devlete yönlendirmiş dogumu reşat dktr yaptı sen reşat beye görün 1 kere bakalim ne dicek sana.Allah hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin
Sinemneset 2kezanne Reşat beye acilden giriş yaptım kasık ağrım var diye bebek öldü demiş eşime aynı şekilde eşimin kuzeni gitmiş ona da düşürürsün sen bu bebeği demiş böyle şey mi olur allah aşkına maşallah onun bebeği doğdu benim ki gayet sağlıklı
2kezanne Sinemneset benim bildiğim kadarıyla boyle Dogrudur dorukta diğer dktrlar bu kadar tutulmuyor diyebilirim
Sekuhan Casolina osmangazi aritmi hastanesine gidiyorum ben doktorum mutlu kilciler çok memnunum.tavsiye ederim
hilalcali Casolina Yıldırım doruk doçent doktor Muzaffer Temür kesinlikle iyi bende ikizlere hamileyim çok memnunum
Elizvedeniz Casolina yıldırım doruk gizem yıldırım, kemal köroğlu müthiş doktorlar ben gizem hanıma gidiyorum
Sinemneset Elizvedeniz gizem hanıma ilk gittim bana dedi ki ben bebek var diyemem belki düşer sağlıklıysa devam eder neden hemen geldin diye azarladı beni asla tavsiye etmiyorum