cigdemk1980 bsr2 anormal bir durum değil ama alt sınırdan almış kiloyu dedi ; yani minimum 250 alması gerekiyorken 250 almış bu açıdan bakınca normal durum ; ama işte dedim ya insan ister istemez kıyaslıyor yanlış farkındayım önemli olan sağlığı
cigdemk1980 Kbra7777 bu durumda sizin iki haftada 700 gram almış çok iyi maşallah ; doğru muzu bende duydum yiyeceğim artık düzenli
Kbra7777 cigdemk1980 valla evet 29 da gittim 845 gr idi 15 günde 1315 gr olmuştu o ara canım meyve istemiyor die yemedim 10 gün geçti bugün 2150 gr olmuş maşallah 10 gün boyunca hergün muz yedim bence faydası var
cigdemk1980 bsr2 bana göre senin iyiymiş buna rağmen az demiş doktor 🙄peki ilk çocuğun kaç kg doğdu merak ettim
bsr2 cigdemk1980 3320 doğdu benim doktor biraz abartıyor gibi geldi genel olarak her konuda yaklaşımı felaket senaryosu Cumartesi kontrolüm var başka bir doktor arayışına girdim
Luisluis cigdemk1980 bana Kendi doktorum gelişim geriliği var dedi Farklı iki doktora daha gittim onlar da haftasına göre geride ama minyon olur dedi
cigdemk1980 Luisluis allah allah çok ilginç niye hepsi farklı söylüyor bizim ki gelişim geriliği sözkonusu etmedi sadece biraz düşük dedi ; İnşallah yoktur öyle bir durum :(
Nrslbkc @cigdemk1980 genetik faktörlere göre oluyo cnm neler yedim neler 19 kilo aldım 35+5 im en son gittiğimde 35 te 2500 dü bu haftalarda 3000 diyenler oluyo burdada okudum çok ama ben minyon tipliyim sağlıklı olsunlar gerisi sorun değil sıkma canını
cigdemk1980 Nrslbkc evet doğru ama senin bir sebebin varmış bizde ne ben ne de eşim minyon değiliz aksine ortalama üzerinde boylardayız
Luisluis Benim eşim 2500 gr doğmuş doktorun biri ondan da olabilir dedi 2500-4500 arası normal her bebek aynı kiloda olmaz dedi
Luisluis cigdemk1980 valla artık bunaldım her doktor Farklı konuşuyor bide su azlığı çıktı iyice çöktüm yani. Sağlıkla gelsinler inşallah
Hayat cigdemk1980 muz,ceviz bebeye kilo aldırır.Ama endişelenmeyin.8 ayda ve 9 ayda fazla kilo alır bebek
Nur-11 Gunayotabasi1 34de benimde 2300dü şimdi 36+5im dün gittim kontrole 100 gr bile almamış plesantası yaşlanmış Pazartesi Doğum olacak bu yüzden
cigdemk1980 Nur-11 aah canım ; sağlıkla kucağına al inşallah dualarımı tüm iyi dileklerimi gönderiyorum ; iyi haberlerini bekliyoruz inşallah🙏🏻🙏🏻
yft Nur-11 merhabalar konu eski ama şu an bende de aynı durum var.36+2 de bebeğimin kilosu 2230 gelişim geriliği var haftaya doğum olacak sanırım. Bebeğiniz küveZde kaldı mı bi sıkıntı yaşadınız mı
cigdemk1980 Luisluis çok iyi anlıyorum seni insan tedirgin oluyor haliyle; ama iyi düşünelim canım Allah bu mucizelerimizi koruyacak ben gönülden inanıyorun🙏🏻🙏🏻💕💕