mrvygrtc Hulyaawc şu an bebeğine yapabileceğin en büyük iyilik sınava çalısıp kazanmak olur. Kolay değil biliyorum ama olur inşallah. Bende aldırmak istedim yapamadım eşim de izin vermedi o istiyordu zaten çok da mutlu oldu ama sorumluluk almaya gelince ortada yok her günüm kavgayla geçiyor
Hulyaawc mrvygrtc Aynen öyle lafta yanımda icraatta hiç bişey yok,onun atanması benden daha kolay ama hiç birşey yapmıyor Asgari ücretle çok güzel geçindiğini sanıyor,sonumuz hayır olsun,tahammül eşiğim eksilerde 😓
[silindi] Mila4 kan pihtilasmam var 2 gende ikincisi iğneye rağmen durdu eşimde de sorun yok tek bende bu var bakalım başka doktora gideceğiz hamile kalıyorum ama 2 Ay sürüyor 😏
Mila4 [silindi] üniversitede bir arkadaşla tanıştım onda da pıhtılaşma sorunu vardı.sonra doğumunda da karşılaştık üniversitede devam etmiş tedavisine ve Doğuma gelmişti.Allah sanada nasip etsin ama bir üniversite araştırma hastanesine gitmeni öneririm..
Sahika3 Mila4 ben bu şekilde hamile kalmayı şehir efsanesi sanıyordum ne kadar çokmuş😂 biz iki sene bu yöntemle korunduk sonra geri çekilmeyi bıraktık ve hamile kaldım🤷🏻♀️
Kerem-inannesi Mila4 zevk suyu erkeklerde de mi oluyomuş? Ben sadece kadında oluyor erkek direkt rahatlıyor sanıyorum 🙈
mrvygrtc Hulyaawc evet onun ataması daha kolaymış benim eşimde sınıf öğretmenliği o da hiç çalışmıyor Allah yardımcımız olsun ne diyelim bebişlerimiz kısmetiyle gelir inşallah ve iyi anne olabiliriz umarım