Mila4 Geri çekilme yöntemi ile hamile kalanlar kızınız mı oldu oglunuz mu.. dipçe;Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir biliyorum.Cinsiyeti erkek belirler,hangisi tuttuysa sanş işi Onuda biliyorum,canım sıkılıyor..😁
Mervettas Mila4 malesef resmen kandırıldım o konuda ayyy yanlışlık olduuuu diye 😒 kızımız olacak Şirin’emiz geliyor 😄
Mila4 Mervettas işin kötü kısmı ben tedavi görüyordum o zaman tek seçenek prezervatif ti.Prezervatif kullandı eşim hemde geri çekilme yaptı ama yine kaldım.ilişkinin basında takmadı bazen sanırım ondan kaldım.cünki ön sıvıda da sperm varmış,Nasip herşey inanamadık ama oldu..
Mervettas Mila4 evet canm onda da var ondan hamile kalma riski de yüksekmiş 🤷🏻♀️ Nasip hersey eşim o şekilde yapmasaydı ben hayatta yapmazdım çocuk vardır hersey de bir hayır güzellik 😊
Tuugce Mila4 merhaba merve hanim ,bisi soracaktim size.geri cekilme yontemiyle hamile kaldim demissiniz.birde prezervatif vardi iliskinin ilk basinda takmadi demissiniz.yani bosalma olmadan zevk suyu ilk basta da gelebiliyir mu bende oyle korunuyorum da
Mila4 Mervettas Allah verdiyse bir bildiği vardır,ben kendime göre tedbirimi aldım ama oldu bende düşünmüyordum.Gercekten olacağı varmış okadar çok şey yaşadımki hamile kaldığım ay bebeğim bana sımsıkı sarılmış.demek doğmak istiyor kurban olduğum..😁♥️♥️Allah hepimizi sağlıcakla kavuştursun..
Degisken Kalanlar var..ben İstemediğim sürece geri çekilmeyle yıllarca hamile kalmadım . Ama sağlık ocağında ebemiz “o bir korunma yöntemi değil.bende oğluma o şekilde kaldım “demişti.benim için Hamile kalsam da olabilirdi o yüzden çok önemsemedim.ama hiç istemesem geri çekilme ile riske atmazdım kendimi
Mila4 Degisken Ben biyolojik ajan kullanıyordum iğne ilaç vs yasaktı.o yüzden yoksa bende çaresine bakardım.Ama benim prezervatifle bile geri çekilme yaptı dediğim gibi baştan takmadı bazen..
Deletedmom138 Adel001 kankaa erkek içine boşalmıyor tam boşalacakken çıkıyor eliyle devam edip boşalıyor ona geri çekilme diyorlar kendini geri çektiği için, yani korunmadan hamile kalanlar olmalıydı başlık ama geri çekilme yazmışlar aynı şey 😂
Kaderdrsun12 Mila4 bu yöntemle 7 sene korundum beklemediğim anda hamile kaldım eşim bile şaşırdı 😂 erkek bebek bekliorum cnm
Mila4 Kaderdrsun12 Ben 10 gün komada yattım şaşkınlıktan.hatta dr kürtaj yapar diye de korktum ama çok şükür bu seferki ilaçlarım b kategorisinde olduğu için dr zarar vermez korkma dedi çok şükür iyiyim şimdi.Eşim masada otururken ceketini yanımdan alıp diğer tarafa koydu diyor yine hamile kalırsın ikiz olur.. 😂😂
[silindi] Deletedmom138 2 buçuk yıl o şekilde korunduk ama eşim eliyle yapmadı çıkarırken gelirken ahanda geliyor deyip çekiliyordu hop göbeğime yapiveriyordu naısl bi iradeyse bi damla bile kaçmadı icime hamile kalmadım bide erken boşalma sorunu var ona rağmen kacmadi sperm değerleri bile mukemmel olmasına ragmen🤣🤣