Nass03 Hatice9994 aynı durumdayım belirsizlik çok kötü, muayene de olmadım ters diye sanırım bekliyor doktor 🤷♀️
Hatice9994 Nass03 10 gün sonra yine gel dönmemiş olursa gün veririm dedi ama dönecek gibi durmuyor git gide yukarı kaburgama sokuyor kafasını ya da midemi yastık olarak kullanıyor 😂😂
Nass03 AdelLiya20 nasıl çeviriyosun ki ? Doktorum, önceden yapılıyordu ama çok riskli plasenta ayrılabilir demişti
AdelLiya20 Nass03 Bizim burda eski ebeler var ve çokta yapıyorlar üsten yağlıyıp büyük ebeler ama çeviriyorlar anlıyorlar
AdelLiya20 Nass03 hiç bişey de olmuyor ki bende önceden öle düşünüyordum bişey olur falan die ama eskiden annelerimiz evde doğardı hep ebeler vardı şimdi hastane var kimse yanaşmıyor
Adige09 Nass03 AdelLiya20 canim dönmeyen bebekler icin normal pozisyonu almaları icin secde pozisyonunda annenin kopekleme beklemesi gerekiyor ara ara aklınıza geldikce yapin
Nass03 AdelLiya20 duymuştum öyle yapanları ama biraz pimpirikliyim diye korktum 🙈 bekliyoruz hayırlısı bakalım :)
AdelLiya20 Nass03 yok erkense bekle döner yürüyüş yap bide bi pozisyonunu vardı onu yapınca da çok işe yarıyormuş
AdelLiya20 Nass03 he yok daha bişey yapma sen pozisyonları dene hayırlısıyla bişey olmaz inşallah da döner belli olmuyor
ilgin_narinc Bizimde son 16 ☺️ Nişan geldi sancılar var ama hala yalancı 😒 persembe kontrolümüz var ☺️
AdelLiya20 Nass03 aynen hem o hemde halı fırçalarsın ya iki ayağın altında elinde fırça varmış gibi uzan tekrarla aynı hareketi tekrarla
Zeliha125 Cansinsen_ aynıyız benimde 11 günüm kaldı 🤲🏻Allah’ım sağlıcakla kucağımıza nasip etsin inşallah yavrularmızı hepimizin 🤲🏻