glnihal Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Bebeklerinizin hareketleri kiloları nasıl? Platese giden plates yapan var mı aranızda?
Nurak glnihal 33 haftaligiz magnezyum demir hapi ve d vitamini kullanıyoruz birde enfeksiyon var onun için antibiyotik başlattı doktorumuz
Gulcinkaya glnihal 29 haftalık Ken gittik en son 1600 du canım hareketler maşallah halay tepiyor laz kızı 😂😂💃. Ocean mummy (vitamin omega3) ve ocean microfer (kan ilaci) alıyorum. Doktorum nidicard verdi düşük tehlikem olduğu için ama yan etkilerini çok ama çok yaşadım bıraktım onu problem yok çok şükür 🙏🙈🙆
SedaveSusam glnihal şuan sadece vitamin ve magnezyum kullanıyorum onun dışında doktorum demir ilacımı kesti değerlerim çok düşmüş serum olarak verdi onu
Toprakkkmilaaa20 Ben sadece regenesis kullanıyorum 1şuan da viciumd3 diye birşey vermişti ama bitirdik onu Bi daha da yazmadı doktorum 30+4 günlüğüz
Betulbekil 31+3 üm 1500 küsür kilosu hareketleri gündüz nadir genelde geceleri çok hareketli oluyor kan ilacı magnezyum ve vitamin kullanıyorum
glnihal Gulcinkaya oh iyi Allaha şükür. Maşalllah kilosu da baya iyiymiş ya :), nasıl besleniyorsunuz ilk gebelik mi
Gizem3410 glnihal 31 haftalığız sadece demir ilacı kullanıyorum bebeğim geceleri kıpır kıpır gündüz hep uyuyor 😀 iki gün sonra kontrolümüz var en son 27.haftada 940 gramdi
Busbusvehashas glnihal bebeğim 29+5 deyken 1512 gramdı. sabahları Devit 7 damla öğlen yemek ardından magosit ( magnezyum) gece uyumadan gyno ferro sanol ( demir) içiyorum.
glnihal Busbusvehashas ya benim demir ilacım yok sanırım herkes demir içiyor. Benim içtiklerim demir değil bildiğim kadarıyla ama. Ben de bir doktora söyleyeyim bari ya😞
gulsenkonakli glnihal duosvit (multivitamin) magnimore (magnezyum) Ocean b12 (36. Haftada b12 im eksik çıktı o sebeple kullanıyorum) Haftada kızım 3.200 dü. 39 dayım şuan bakalım 2 gün sonra doğumda göreceğiz. Ben de 12 kg aldım. Platese gitmiyorum ne yazıkki evde minik bir kızım daha olduğu için😊
glnihal gulsenkonakli benim algeoil diye omega 3 kullanıyorum Ferrum kullanıyorum kan ilacı olarak Levotiron kullanıyorum tiroid hapı Decavit kullanıyorum Magoset kullanıyorum bide magnezyum için
glnihal hilaycoskun decaviti ben de kullanıyorum Kan illacı Ferrum kullanıyorum Algeoil omega 3 Magoset diye magnezyum ilacı Bide d vitamini kullanıyorum soya damlatıp içiyorum sabah akşam
Rainhn glnihal ne ilac ne spor hicbisey yok. Carsamba tahliller istenecek o zaman ilac verirse bilmiyorum ama spor mpor yapamıyorum hem is hem ev nasil doguracaksam artik😂
Gulcinkaya glnihal ekmek günde bir dilim canım onun dışında abur cubur hariç herşey yiyorum meyve çok seviyorum ve yapanım olsa yedi yirmi dört yeşillik yerim bazen ağrım sancım oluyor yapamiyorum ama her sabah yumurta domates salatalık yeşillik yiyorum bide günde 3-4 litre su 🥰 evet canım ilk gebelik
Annesihamis glnihal canım bende 33 haftalığım cati agrim için magnezyum içiyorum toz olanı 🥵kan hapı ve vitamin
Feyzagkkkk Annesihamis çatı ağrısından yürüyemiyorum ama doktorum bi şey yazmıyor bana :/ normal diyor dayanacaksın diyor
gulsenkonakli glnihal algeoil, decavit, ferrum; bu üç hapınız benim duosvitte tek hapta toplanmış halde. Ondan büyük kolaylık oluyor☺️
Kbracnkymz glnihal 31 hafta. Maltofer kan ilacı vitamin ve magnezyum kullanıyorum. Cumartesi günleri de hastanemin ücretsiz pilates dersleri var oraya gidiyorum
glnihal Kbracnkymz heh. Plates yaparken kıpırdıyor mu bebeğiniz :) ya da zor geliyor mu. Ben de gençlik merkezininkine gidiyorum pzt ve cuma günleri
Kbracnkymz glnihal karnım büyüdükçe biraz zorlamaya başladı. Evet hareket ediyor ben pilates yaparken😀 özellikle sonrasında daha çok hareketli oluyor