Deryaisrafil Kızlar merhaba. 36+1 hafta oldum perşembe günü kontrole gidicem artık haftada bir gel dedi doktor acaba bu hafta çatı muayenesi yapar mı? Kaçıncı haftada oluyor Çatı muayenesi ? Bu arada devlet hastanesine gidicem fark ediyor mu?
4294 Ben bugün oldum 37+4 özelde oldum ama tam olarak belli Bi prosedür var mı bilemiyorum hafta açısından
Tubaliya Benim doktorum 39 da yapıcam çatı muayenesi de doğumu tetikleyebilir dedi ama 39 u beklemeden 38+5 te geldi bizim minik hanım ☺️
Deryaisrafil Ben istemedikçe yapmazlar herhalde dimi çünkü doğumu tetikliyor diye çok yazılar da okudum. Daha erken olduğu için korkuyorum doğumu başlatır mı falan diye
Tubaliya Hiç bilmiyorum canım ama birazda bebeğe bağlı sanırım burda okumuştum birkaç kez sancı falan çıkarsa yapabiliyorlarmış
Zanne Ben dun 40+3 de oldum cati muaynesini ilk defa ve o saatten beri sancim var 24 saattir uykusuzum sanirim dogum basladi ama korkuyorum hastaneye gitmeye
Deryaisrafil Zanne yaa son ana kadar beklenebilir demek ki. İnşallah güzel bi doğum geçirirsin allah yardımcın olsun canım. Su veya nişan falan geldi mi