Seda5959 Deletedmom248 evet normal 7 haftalıkken kontrole gittim ve doktorum kasık ağrısı ve kanamalar olabilir ama ateş ve kanama acil sorun dedi. Şuan 9+4 günlüğüm 1 2 gündür bendede var ufak ufak soldan vuruyor. Başta da öyleydi hep sola vuruyordu
nursenakaynak01 Deletedmom248 çok normal ben 12 haftalik olana kadar kasık agrisi yaşadım suan 22 haftaligim hala ara ara oluyor kemdinizi zorlamayin ayaklarini havaya kaldirip uzanin geciyor
Happykariner Deletedmom248 hemen yazmak istiyorum bende bugün 7+4 ün biraz kanamam oldu korkuyorum yarın gideceğim daha bebeği de göremedik keseyi görmüştük sağlıklı gebelik denilmişti ama merak ediyorum ben korkuyorum
Emine2943 6+4 benim de kasığım ağrıyor adet olacakmışım gibi özellikle bugün daha çok ağrıdı bide göğüs hassasiyeti çok fazla
Ayseirem-61 14+5 ve hâlâ ara ara sağ kasıkta sancılarım oluyor ama herhangi bi kan belirtisi vs yok yarın hastaneye gidicem hertiiürlü ihtimale karşı
EsraCadAks Bende de çok erken başladı ben öğretmenim okulda çok yorulduğum için bebek kasıklarına baskı yapıldı aşağıya düşüldü bunun tek yolu uzanıp ayakları havaya dikmek ve bol su içmek