Tazeanneg Merhaba Kızlar kahverengi lekelenmem var demiştim doktora gittim baktık ve hiçbir sıkıntı yok bebek iyi dedi kesede de kanama yoktu vajina genişliyor olabilir ama yinede her ihtimale karşı proluton iğne ve göbekten prolutex verdi 9 haftalığız ama ben anlamadım şimdi her şey iyi durumdaysa neden yazdı bu ilaçları? Ve bu ilaçlar korur mu lekelenmeyi keser Mi kullanan var mi?
Yaman Tazeanneg bnm 6 haftalikta olmuştu kanamam yoğundu bnm ilaçlarla durdurdular daha sonra 1-1bucuk ay kese yanında ayrı kesede kanamam devam etti içten iğne kullandım proluton her hafta sonra geçti cnm ama gene her ihtimale karşı doktorum gene vermişti iğne. Doktorun önlem için vermiştir
BusraDevlet83 Tazeanneg Bunlar düşük riskli gebelere veriliyor. Sakin endişelenmeyin açıklayacağım. Bilin diye yazıyorum.. Keseniz ve bebeginiz iyi. Bu çok iyi birşey. Kese dışı kanama alanınız yok bu da iyi. Olsa dahi korkmayın; ben dahil bir çok kadın yaşıyor bunu. Verdiği ilaçlar Progestan hormonu içerdiği için bebegin rahime tutunmasını sağlıyor. Yani tedbir amaclı vermiş doktorunuz. Bu da + bir durum. Ayrıca olumsuz birşey olsa merak etmeyin direk söylüyorlar. Bol bol dinlenin. Bu süreçler çok önemli.
Dmlyldz Tazeanneg benim de olmuştu canım ve aynı pruluton iğneyi bende kullandım. 16. Haftadayım şuan ve haftada bir vurulmaya devam ediyorum. Bu iğne bebeğin sıkı tutunmasını sağlıyor önlem amaçlı doktorlar veriyorlar için rahat olsun gayet etkili ve bebek için iyi bir iğne. Benim bu cuma kontrolüm var muhtemelen kesecek doktorum bu iğneyi. Sende tehlikeli dönemi geçirince keser doktorun panik olma. Bebeklerimiz için iyisini düşünüp yapıyorlar. Benim bebeğimde sağlıklı ama önlem için ne gerekiyorsa yapıyor doktorum.
Tazeanneg BusraDevlet83 çooook teşekkür ederim içimi rahatlattınız vallahi 😘😘🙏🏻🙏🏻🧚♀️ Çok sağolun🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yaman Tazeanneg kesilir cnm merak etme içini ferah tut herkez genelde yaşıyor bunu moralini bozma bide su çok iç bnm doktorum öyle demişti dinlen yeterli
BusraDevlet83 Tazeanneg Rica ederim. Kesilecektir. Zaten o iğneler bunun için çok ideal. Ve rahiminize destek veriyorlar. Siz dinlenin. Is yapmayın, ağır kaldırmayın, yükseğe uzanmayın, çok sıcak duş yapmayın ve yorulmayın yeter.