Aseldurupp Kizlar kaç gündür aşırı bacak ve rahim ağrım var yuruyemiyorum bacaklarim dönup kaliyo resmen yürüdükçe ağrı oluyo vitamin falanda kullaniyorum geçmiyor sizin onerileriniz neler
Happyprincess Aseldurupp şuan yaşadığım durum😞Yürüyemiyorum ve bebeğim 2 gündür fazla toplanıp kasılıyor. Yarın kontrolüm var bu durumu soracağım. Magnezyum kullanıyorum ama pek etki etmiyo
Dnzasel Aseldurupp bende ayni sekildeydim doktoruma söyledim magnezyum verdi bir kaç iciminde geçti çok sukur
duygusm Aseldurupp Eğer farklı bir durum yoksa egzersiz ve magnezyum takviyesi bana en iyi gelen şeyler.
Aseldurupp Happyprincess banada magnezyum.verdi benimde karnımın altına yığıldı resmen çok ağrı oluyo
Happyprincess Aseldurupp aynen aynı durumları yaşıyoruz. Kontrolüm var yarın sorarım bu durumu sana da bu posttan yazarım
Aseldurupp Dnzasel banada verdi yatmadan Alican inşallah sabaha geçer yoksa hiç durulmuyor birde kızım var 18 aylık onunla ilgilenemiyorum
Zehranur10 Bendede siddetli bel ve ayak agriisi var belimden dolayi yuruyemedigim oluyor magnezyum verdi ama yinede bi is yapinca agrim ck oluyor 17 haftaligim
Ozgnrgl Aseldurupp bende egzersiz, özellikle açma germe esneme hareketleri ve magnezyum tavsiye ederim.
Aseldurupp Ozgnrgl magnezyuma basladim insllah iyi gelir ağrıdan dolayı pek yuruyemiyodum insallah artık yururum