1dem busra-mutluanne1 ben ağır geçirdiğim için iğne kullandım ama ılık suyla zencefil içine limon rahatlatır inşallah 🙆
Nvn00 busra-mutluanne1 bal çok iyi geliyor tuzlu su ile gargara da yapabilirsin mikrobu kırar birde adaçayı ile gargara iyi geliyor ama gebelikte adaçayı içilmiyor malum sadece gargara yap😊
Kelebekkkozgul busra-mutluanne1 en etkilisi anzer bali, gün de bir kaşık içersen hem sana faydası olur boğazını iyi eder hem de bebeğe vitamin olur. Ama orjinal olması önemli tabii
Zemine11 Minikpare busra-mutluanne1 canım bal kaynak suya konulmaz bütün enzimleri gider ılık suya konulur
busra-mutluanne1 1dem limon katcam su kaynattım şimdi içine ne atsam hamilelikte sıkıntı olmaz onu bilemedim canım sağolasın çok geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallah😊
Bernagkgz Limonlu ılık su iç canım. Bide benim doktorum sumbacool bastil önerdi çok iyi geldi doktoruna danışıp kullanabilirsin
busra-mutluanne1 Minikpare tamam canım şimdi onu yapacağım biraz ağrıyor bende artmadan önünü kesmek istiyorum ağrının😊
busra-mutluanne1 ismer19 teşekkür ederim canım biraz pekmez koydum ılık suya limon attım içtim inşallah faydası olur azıcık ağrıyo artmasından korktuğumdan
Dilaramelissa busra-mutluanne1 Kuşburnu çayı ve portakalla grip atlattım allahın izniyle kuşburnu çayı çooook işe yarıyor günde 1 bardak fazla tüketmiyoruz ama 😊
Miniminikuss busra-mutluanne1 canım oncelıkle suyla seyreltılmıs elma sirkesıyle gargara yap mikroplar kırılsın. Sonrasında bal limon ıhlamur demle gunde bı bardak kadar ıcebılırsın dedi doktorum ve bana cok ıyı geldi. Yanlız tansiyon dusuklugun varsa limon kullanma 😉
busra-mutluanne1 Miniminikuss tansiyonum hep sınırda çıkıyo yapı olarak çok tansiyonu yüksek biri olamadım pekmezli limonlu su içtim ama inşallah zararı olmaz sağolun🥰
SeHer1909 Bir hafta yatak döşek yatmış bir anne adayı olarak hamilelikte ne olabilirse denedim. İçim in laktozsuz sütüne tatlı kaşığı ile bal ennn yumusatan rahat uyumamı sağlayan şey oldu. Bir de pekmez geceleri başucumdaydı
Kbrakbra busra-mutluanne1 canm birer tatlı kaşığı sirke limon ve bal karıştır ılık suya azıcık yarim çay bardağından da az iç iyi geliyor sirkenin kokusu kalmıyor merak etme