Sevgili annişler ve anne adayları bu yazımı benim le aynı sorunu yaşayan anne adaylarının içini rahatlarmak ve öneride bulunmak için yazıyorum.. Ayrıntılı ultrasonda kalpte parlama ve böbrekte genişleme çıktı bebişimde kadın doğum doktorım önemli olmadığını hiç biteste gerek görmediğini söylerek rahatlatmıştı beni bende dha fazla araştırıp kurcalama gereği duymadım. Bu arada özel hastaneye gidiyodum kontrollerime çünkü dha önce 1 düşük ve 1 dış gebelik amaliyatı geçirmiştim, dıl gebelik ten sonra piskolojikmen o kadar çöktüm ki Allah düşmanıma da vermesin amaliyatla sonlandı ama fiziken bi yana piskolojim bozuldu resmen zaten normalde de çok sağlam bi piskolojiye sahip bi insan değilim.. Dha sonra 28.haftada devlette devam etmeye karar verdik doğum parasını kenara atıp bebeğimize ihtiyaçlarını karşılarız diye düşündük ve devlete kontrole gittim ve doktor kalpte parlaklık olduğunı down belirtisi olduğunu söyledi tabi ben ordan çıktım ve doğum yaptığım güne kadar hergün ağladım çook çook dua ettim. Dış gebelikten sonra hep sağlıklıca kucağıma almak nasip olacaksa hamile kalayım diye dua ettim hep zamanı bi kenara atmıştım 1 ay 1 yıl hiç önemi yoktı sağlıklı olsun bidha aynı şeyleri yaşamayım diye tabi her ay adet oldukça ağlıyordum sonra hayırlısı böyleymiş bidaki aya umut besle derken dış gebelikten 1 sene sonra çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım🤗 Şimdi bebşim dizlerim de uyuyo çok huysuz canı sağolsun🙏 doktorum bana test önerseydi keşke ve geri kalan hamilelik günlerimi kendime zehir etmeseydim diyorum acabalarla şüpheyle kalmak o kadar zor ki en azından sonunu bilmeli insan diye düşünüyorum çünkü bu gibi belirtilerle çocuğu down olan aileler okudum çoğu kişide olmamış ama olanlarıda göz ardı etmemek gerek tabi ben kendime zehir ettim 28 haftadan sonrasını.. Çok uzun oldu evet ama bide bu durumda karşılaşan anneler yada başka bişey için dua edecek annelerimiz ben 41 yasin 41 fetig okudum ve her gün hiç aksatmadan abdestimi alıp 41 fatiha 41 ayetel kürsi okudum (okumak isterseniz diye yazıyorum) ve çok şükür Allah ım dualarımı kabul etti duanın gücüne inanın🙏🙏 ve bunun yanında birçok şey adadım o kadar çok ki deftere yazdım unutmamak için 😂 kısacası Allah ım kimseyi evladıyla sınamasın inşallah hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum Allah a emanet olun✋✋