Aldu Ne durumdasınız ? Hazırlıklara nerden nasıl başladınız ? Beklemek zor mu ? Ve kaç haftalıksınız ? Bana beklemek zor geliyor artık. Bizde hastane çantamızı bu ay sonu hazır etmiş olacağız inşallah. 25 haftalık olduk 🌸
Sezen95 Aldu 25 haftalık olduk ♥️ Bebek odası takımı ve arabası kaldı çantasını hazırlamadım ay heyecan yaptım şimdi hazırlasam mu napsam 😂
Minnosanne27 Aldu ben daha hiç bişey almadım erken diye yanliş mı düşünüyorum acaba almam mı lazım siz neden bu kadar erken başladınız hastane çantanızı hazırlamaya yanliş anlamayın ben geç mı kaldım diye soruyorum 🤷♀🙈
aysenur30 Aldu bebek kıyafetleri, emzik biberon vs hazır küveti filan deterjan ve şampuanları eksik birde benim herşey eksik 🙈 nisanı bekliyorum kendime pijama filan almak için 23 haftalığız bizde Mayıs sonu Haziran başı doğumum 🤗
Tgbkcygt Aldu 26+3 yavaş yavaş almaya başlıyoruz bakalım ama kafa karışıklığı çok hastane çantası konsunda acemilik zor 🤗
Kardelenyigit 24 haftalık olucam her şeyimiz hazır gibi ama benim gecelikler falan eksik birde kızımın odasını tamamlicak halı vs , erken değil mi çanta için yada tam vakti mi tecrübem olmadığı için bilemiyorum 😊
Aldu Kardelenyigit Valla ben ilk çantasını hazırlayacağım ne olur ne olmaz diye. Ama kararsızım aslında
Lina1 Kardelenyigit 28+2 haftalık olduk bız Mayıs’ta doyacak ınsallah 😊 ama doğumdan korkuyorum kizlar sizler nasıl hıssedıyorsunuz
Kardelenyigit Aldu gerçi allah korusun her ihtimali düşünmek gerek tabi..her şeyiniz bitmişse hazırlamakta mantıklı bi yerde
Esra1987 Aldu bebek bezi prima , Şampuan mustela , deterjan duru granürmatik açık yeşil rengi alın müthiş kokuyor
Aldu Lina1 ben doğumdan değil çünkü yıllardır kadınlar o sancı o ağrı doğumu yaşamış. Ben doktor'dan normal doğuma imkan yoksa zorlanmaktan korkuyorum. Gittiğim hastane normal doğum için baya çabalayan bir hastane
Kardelenyigit Lina1 ben hamile kalmadan önce dış gebelik nedeniyle sezaryen ameliyat oldum o kadar zorduuu kiii ilk 2 gün,sonra normal doğum ya dedim doğururum ben 😂şimdi o kadar korkuyorum ki
Tugceuzuntopcu Lina1 bende aynıyım 28+2 ☺️ ya bizim ki nisan sonu mayıs başı falan mı oluyo tam çözemedim 🤭 ultrasyonda mayıs görünüyo ama illa 40 hafta da doğmaz ki belki 38 de 39 da doğucak 😅 soranlara nisan sonu mayıs başı falan diyorum bende napim 😄
Lina1 Aldu bnde bundan korkuyorum çatım uygunsa normal doğum olsun uygun degılse zorlanmak ıstemıyorum
Kardelenyigit Aldu https://hizliresim.com/PG4Ra8 https://i.hizliresim.com/PG4Ra8.jpg bunlar 😊ıslak mendil hipp markasının aldım bir tek ondan emin değilim sleppy bulamamıştım o an e bebekte
2kizanasi 25 haftalığım kıyafetlerin çoğu fazlasıyla tamam (yeni doğan yazlık ve kışlık olarak), Mustela şampuan, göğüs pompası, puset ve Bebek Arabası, müslin örtüler, kundaklar hazır :) Ne görsem alıyorum ama hala eksik çok 🤪
Aldu 2kizanasi Ben 10'lu hastane çıkışı, 1 takım, 6 adet çorap 3 zıbın falan. Bir ateş ölçer aldım o kadar benim de çok eksiğim var şu 2 ay da halletmeye çalışacağım
Aldu Lina1 siz de mi devlet hastanesinde doğum yapacaksınız ? Ben o doktorları hiç sevmiyorum inşallah hayırlı insanlarla karşılaştırır rabbim 🙏🏻
2kizanasi Aldu Evet evet şimdilerde bile zorlanıyorum, hemen yoruluyorum ben ne kadar erken bitiririz o kadar iyi 🥰
Lina1 Aldu özel hastane ama daha doktorumla konuşmadım bu cuma konuşacam ama konusmaktanda korkuyorum gozlerım doluyo hemencık
Aldu Kardelenyigit olsun inşallah bir sıkıntı yaşamazsınız bizim kızımız olacak Allah nasip ederse bende ıslak mendil yerine baby me nin pamuğundan alacağım. Ilık bir su ile temizlerim diye düşünüyorum. Doktor da daha sağlıklı olur dedi.
Aldu Minnosanne27 ne yanlış anlayacağım canım :) ben 2 ay boyunca her şeyini alacağım. Zaten oruçta doğum yapma şansımız var mayıs anneleri olarak bu yüzden her şeyi hazır edeyim diyorum. Bir de ne olur ne olmaz diye. Zaten öyle hemen değil de yavaş yavaş yıkayıp, ütüleyip katlayıp yerleştireyim kafam rahat etsin diye. Bence de erken ama işte bir de ev temizliği falan derken aradan çıksın diye halledeyim diyorum
Aselannesi_85 Minnosanne27 26 haftalığım okuyunca dedim ki aman Allahım 🤭🤭 bende de daha hiç bişey yok 😔
Kardelenyigit Aldu https://www.resimag.com/p1/4a19ad68ef7.jpeg bunu atmayı unutmuşum 😊 ben ıslak mendil kullanırım diye düşünüyorum genelde pamuk kullanıcam diyip zorlananlar var tabi evde nolur bilmem 😊