Deryaa0623 Merhaba tüp bebek transfer sonrası 6. Gündeyim hergün progestan vuruluyorum crino jel kullanıyorum ama bugün kanamam oldu korkuyorum bişey olmamıştır inşallah kanama başına gelen var mı
Cigdemveminik Deryaa0623 bendede 7. Gün kahverengi ve pembemsi leke olmştu hiç kprkma canm kötü düşünme yerleşirken bazı bücutlarda böyle etkileri olaniliyormş bnm 7. Haftya kadar devam etmişti . İnşallh güzl haberler alırsınz😘
Deryaa0623 Cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim biraz önce kan testi sonucumu aldım bugün transfer sonrası 10. Gün ve sonuç 91,2 olarak çıktı bu tutmuş demek değil mi 🤔
DamlaNur29 Deryaa0623 ay canım cok sevindim tutmus allahin izniyle kalbinide duyarsınız 12 gün geçiyor ama o kalp atısını dinlemek için beklediğin süre geçmedi bana 😊🤰
DamlaNur29 Deryaa0623 tüp bebekte olabiliyomus banada bi doktor dedi kese gözükmedi baya gec gözüktü korktum dedi dıs gebelik olabilir cok endişe duydum korkma allahın izniyle içini ferah tut hep kese geç gözüksede endişe etme benim öle oldu çünkü ama düşük bi ihtimal dıs gebelik olma sansı