Beybitooo Bugun doktora gittim doktor kilosunu söylemedi yazmıştır diye sormamıştım ama yazmamış . İnternetten araştırdım AC ve BPD çarpımı kilosunu verir diyor doğru mu acaba ?
Merve_kucuk Beybitooo ultrasonda EFW yazan yer bebeğin kilosu oluyor ama 27 haftalığa göre en azı 876 gram en çoğu 1234 gram
Beybitooo Tugceuzuntopcu evet o uyluk kemiği 7 ile çarpınca boyu cikiyor ama kilosunu merak ediyorum ben
VLD-61 Fl bacak boyu Ac karın ölçümü BPd baş çevresi bunların toplamı kilo çıkıyor.ama USg kağıdından yazar hepsini ölçtüyse
Beybitooo VLD-61 AC 225 BDP 64 yazıyor bunlari çarpınca 927 gr cikiyor internette yazan boyle ama merak ettim emin olamadım 🤷🏻♀️
Beybitooo Merve_kucuk evet normalde hepsinde yaziyor ama bunda yazmıyor çok merak ediyordum bende araştırınca boyle yazmışlar internete bende bi sorayım dedim
Merve_kucuk Beybitooo Benimde BPD 67.1 mm AC ise 227.8 mm bunları çarpınca 15,285.38 böyle çıkıyor 🤷🏻♀️ Ama EFW yazan yerde 1045 gram yazıyor :)
Beybitooo Merve_kucuk internette bi site otomatik hesapliyor sizinkini yazıncada 1011 gram cikiyor demekki boyle hesaplanıyor yakın sonuçlar veriyor çünkü kesin sonuç degil