Minik-mucizem123 bernazafer1 benimde fazla canım. 23+3 um biraz fazlaymış. Kesinlikle şeker yüklemesi yaptır dedi. Bide tamamen şekeri kestim çok fazla tüketiyordum kıtır kıtır şeker yedim başlarda şimdi tamamen bıraktım
Aysegulccc bernazafer1 Benim de karnım da hep bir sertlik oluşuyor nedendir acaba, bilen yaşayan var mı?
KbraGkhan bernazafer1 Benim 35. Haftam ve şeker yüklemem falan yapıldı her şey bu haftaya kadar normaldi bu hafta suyun biraz fazla dedi ultrasonda bebeğin gayet iyi dedi ama sebebini bilmiyorum. Tedirgin oldum bende. Şeker yüklemesi ve şekerli yemek ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü ben şeker tüketmiyorum yıllardır ve yüklemem de iyi olmasına rağmen 1 ay kala tedirginim 🤦🏽♀️
Arzuarzu bernazafer1 25 haftalık canım , şekerden şüpheleniyor . Şeker yükleme testi yapıcam ona göre yol izlicez baya moralim bozuldu🤦🏻♀️
bernazafer1 Minik-mucizem123 benimde geçen ay suyum normaldi bu ay tatlıyı fazla kacırdım ondan oldu doktor şeker sakın kullanma dedi ama üzülüyorum bişey olmasın diye çok zor valla artık psikolojim bozuldu
Demet_asik Benimde fazla 27 haftaliktan beri bu sorun var dktor sekerden olabilecegini soyledi seker yuklemesi yaptim bir sorun cikmadi yuzde 60 nedeni bilinmiyormus bebekte yutma sorunu varsa ondanda su fazla olabilir dedi doktor
Minik-mucizem123 bernazafer1 suyu artmaya meyilli sanırım canım benimde öyle. Şekeri kaçırdığımda hemen artıyor. İki hafta önce çok fazlaydı iki hafta sıfır şeker uyguladım bugün normal dedi. Gerçekten bu durum insanın canını çok sıkıyor bişe oldu mu korkusu çok kötü ama rabbim koruyordur onları hiç endişe etme 🌸🌸
Pnrkrb Suyun fazlaligini ya da azligini ultrasondan da anlayabiliyorlar degil mi? Harici bir muayeneye gerek oluyor mu?
Aysegulccc bernazafer1 hayır hep değil ama genelde oluyor. İlk olduğu zaman doktoruma sordum baktı ama bi şey yoktu. Bu seferki sertlik bir yer de oluyor. Karnımın tam ortasında ama baya bi sertlik. Ayağa kalktığım da yürümekte zorlanıyorum. Bir kaç gündür belki de daha fazla zamandır olmaya başladı. WC ihtayacı duyuyorum o ara. Diyorum heralde idrarım geliyor ondan oluyor ama yaptıktan sonra da sertlik oluyor. Anlamam veremedim🤢
Demet_asik Aysegulccc suyun fazla olmasi karinda agirlik ve karnin nirmalden buyuk olmasina sebeb oluyormus
Sinemmdru Aysegulccc yalancı kasılmalar canım 1 2 saniye sürer dağılır korkma normal doğuma hazırlık ☺️
bernazafer1 Arzuarzu canım tatlı ve şekeri kes bencee bana doktor direk kes tatlıyı dedi bakalım inşallah düzelir