hava123 Papatya0707 clife soruyorsan evet kullandıgımda hamile kalmıstım dusuk oldu ama sonra. Yanıklar baharatı soruyorsun sandım ben
Ozgeyuce46 Gamz merhabalar nasıl başladın nasıl besliyorlar lütfen yardım olurmusun bende clife kargo geldiler nasıl yapmamalı lazım.
Zuyalist Ezgi1990 ben de bu ay ilk defa kullandım bat 27 aralık, sonuç olumlu olursa dönerim, zaten kutu iki belki üç ay yeter, fsh 12.5 amh 1.22 bakalım sonuç ne olacak.
Zuyalist Ecmelbeyza soğan suyunu hamilelik öncesi öneriyorlar, rahmi temizlemek maksadıyla çocuk denemediğiniz ay yapılabilir, ama çocuk denediğiniz ay bir de soğan kürü yapılması belki tutunan bebeği de düşürebilir deniyor.
Azra_Mom Ezgi1990 bende hayıt macunu kullanmıştım o ay çok kararsız kalmıştım clife mı alsam yoksa nihalin bahçesinden hayıt mı alsam diye nihalin bahçesinden aldım neden bilmiyorum içime daha çok sinmişti o ay hamile kaldım canım clifeda da hayıt var diye biliyorum çok şifalı bir bitki kadın için inşallah vesile olur sizede🤲🏻
GurbettebirAnne Biz ailecek kullanip hamile kaldik cevremde herkese tavsiye ediyorum once kist icin kullandim sonrada bebek icin kullandim Benim adet agrilarlm cok siddetli gecerdi onu kullandikdan sonra ilac kullanmadm biz faydasini gorduk insallah sizde gorursunuz