Yenianne_ https://www.hepsiburada.com/lierac-phytolastil-catlak-bakim-jeli-200-ml-p-SGUCIL24785?magaza=TheNewsBaby&wt_gl=cpc.6835.shop.nelk.kozmetik-ssc&gclid=Cj0KCQiAm4TyBRDgARIsAOU75sqeBOR7ZisYSqwEqmROHPNvD7K_e7sX7w3Zh-3_cGPV5BXr22f5EJMaAlm7EALw_wcB kizlad lierac catlak onleyici bu kremmi cok pahali ya buna iyi diyorlar kullanan varmi
Sedatrk Yenianne_ ben sinoz marka çatlak kremini kullanıyorum memnunum genetik mi bilmem ama 23 haftalık hamileyim hiç catlagim olmadı çık sukur. Kremin fiyatı 125 TL ara ara indirime giriyor 70 TL falan oluyor
isimsizbebek Yenianne_ ben kullandım 38 . hagtadayım çatlağım yok bebek yağı da kullandım ama bu çatlama olayı çoğunlukla cilt yapısı ile de ilgili bence. Ezcanelerden almayın ürünü oralarda daha pahalı. En uygun internetten alırsınız.
Sumeyye_g Yenianne_ bende kullandım onun yanında başka kremlerimde var 8. Aya kadar bişey yoktu malesef 8.aydan sonra çatlamaya başladım genetik birde ya kimi çatlamaz kimdir böyle son ayında çatlıyor işte ne kullanırsan kullan
Ebru-isil Kullanıyorum memnunum 7.aya girdim çatlak yok hala. Ekstra kakao,badem ve Hindistan cevizi yağı karışımı kullanıyorum.
Ebru-isil Yenianne_ eczaneden almadım çünkü orda pahalı.İnternetten n11 den aldım.NEDEKO diye mağazan Antalya firması idi paketlemesi falan güzeldi.Orjinal üründü.Alırken kutu üstündeki kodun kaZınmamış olmasına dikkat et.
Yenianne_ Sedatrk https://www.sinoz.com.tr/tr-TR/sinoz-catlak-kremi-6936-p?gclid=Cj0KCQiAm4TyBRDgARIsAOU75sqJSaemBhGOUFMimP8Xomtw663SBYX6hg5AoTszBoHoWy-7QE65Yw0aAh5jEALw_wcB bumu canim krem
Naghansuel Arkadaşlar bence çatlaklar da daha çok genetik faktörler etkili ben 33. Hafta a girdim ekstra hiç birşey yapmadım aklıma geldikçe iki üç hafta da bir oluyo oda bebek yağı ya da zeytinyağ sürdüm sadece hiç çatlağım yok kilo alımına baplıda olabilir ben şuana kadar sadece 7 kilo aldım
Ebru-isil Yenianne_ üstünde puan kodları oluyor siteye ekliyorsun puanlarını birikince bedava ürün alabiliyorsun bazen kutu açmıyorlar ama kodu kazıyıp kullanabiliyorlarmış ondan 😉
isimsizbebek Yenianne_ yok hayır fark etmez ben johnsons baby kullandım. Zaten önemli olan cildi sürekli nemlendirmek kuru tutmamak Sabahları lierac akşamları bebek yağı sürüyordum
Mrvglsnn Kızlar çatlicağınız varsa çatlıosunuz yapısal bi mesele bu malesef , o yüzden çok para verip bütçenizi boşuna sarsmayın doğal yaglar kullanabilirsiniz duştan sonra Ama dediğim gibi çatlicağınız varsa zaten hiç biri fayda etmio
Yenianne_ Sumeyye_g genetikse ne kullanirska kullanalim çalıyoruz demekki hatırlıyorum da son kardesimde annem. hic catlamamisti anneden mi geçiyor bu
Sumeyye_g Yenianne_ benim annemde son ayında olmuş öyle derdi işte kimdir hiç çatlamaz kimi başından başlar çatlamaya