Gunesana hcrpk merhaba :) haftamiz hemen hemen aynıymış . Özlem hanımın takibindesiniz sanirim nasıl gidiyor memnun musunuz ? Bende özlem hanıma geçmeyi düşünüyorum da karar veremiyorum .
Htcugr @142#8627440 riskli gebelik olduğu için sezaryen oldum ben . Gebeligimin neredeyse başlarında verildi bu karar . O yüzden bilmiyorum tutumunu . Ama hastanede yatarken normal doğum hastalarının olduğunu ve elinin iyi olduğunu duymuştum
hcrpk Gunesana evet canım Özlem hanım takipliyim ben memnunum gayet güzel yeterince vakit ayırıyor her soruma cevap veriyor bu süreçte cep telefondan bile rahatlık ulaşıp soru sorabiliyorum çok tatlı bir bayan tavsiye ederim 💜
Gunesana hcrpk güleryüzlü değil mi o benim için çok önemli . Bir gittiğimde iyi bi gittiğimde kalksın gitsin tavrında olunca doktor ben çok geriliyorum .
hcrpk Gunesana yok canım gayet güler yüzlü bir git görüş muayene ol karar verirsin zaten ilk izlenim çok önemli
Ed71 [bilinmeyen] geçen sene 16 nisanda sincan lokman hekimde sezeryan doğum yaptım eşim askeri personel olduğu icin indirimliydi 2260 tl ye yapmıştım sadece doğumu..suan uçmuş fiyatlar şehir hastanesine gidiyorum 2.gebeliğim
Ed71 [bilinmeyen] geçen sene 16 nisanda sincan lokman hekimde sezeryan doğum yaptım eşim askeri personel olduğu icin indirimliydi 2260 tl ye yapmıştım sadece doğumu..suan uçmuş fiyatlar şehir hastanesine gidiyorum 2.gebeliğim