39+6 Bnde özel hastaneye gidiyorum normal doğum istiyorumm ama doktor çatı darligim sinirdaymis bebeğim kilosu 3000 gr iri bebek de degil. Ama sezeryan düşünüyor. Tamam desem hemen sezeryan yapacak. Çok kararsızım. Az önce bide devlet hastanesi acile gittim durumu anlattım çatı darligim var doktor muayene etsin bide o baksn istedim. Bi sıkıntı yok bebekte gidişata göre bakıyoruz doğum zamanı belli olur dedi. Ne yapsam hiç bilmiyorum. Kafam çok karışık. Eşim sezeryan özel de olmamı istiyor ama durumumuz şuan iyi değil. Oyuzden devleti tercih etcem sanırım. Sezeryan da olsa devlette olsn diye bakıyorum. Ama bı sıkıntı cikarmi pişman olur muyum ilerde bilmiyorum. Allah'a sığındım öyle bekliyorum arada ağlıyorum yada benmi abartiyorum bilmiyorum yada çok ince düşünüyorum. Ne yapsam bilmiyorum. Annemin de çatısı darmis ama 6 tane çocuk doğurdu normal dogumla üstelik hepimiz 4 ile 5 kilo arasindaymisiz. Ablam da çatısı dar olduğu halde 2 tane normal doğurdu. İnsan düşünüyor ben niye yapamayayim?